Sabri, Galatasaray Dışında Tüm Tekliflere Kapısını Kapattı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri, Galatasaray Dışında Tüm Tekliflere Kapısını Kapattı!


sabri-sarioglu-haber-bekliyor-2909766.Jpeg

31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan başka bir takımda oynamama kararı aldı. Sabri ile devam etmeyi düşünmeyen yönetim, bir sürpriz yapmazsa 'Reis' futbol yaşamına nokta koyacak.


31 Mayıs tarihinde kontratı sona eren ve Galatasaray yönetiminden şu ana kadar hiçbir çağrı almayan Sabri Sarıoğlu, kararını verdi.

‘Reis’ lakaplı futbolcu aynı 3 yıl önce olduğu gibi Galatasaray dışında tüm tekliflere kapısını kapattı.

Kariyerine başladığı ve tam 15 yıl forma giydiği Galatasaray’da futbolu bırakmak isteyen Sabri Sarıoğlu, başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Tudor’un kendisi için bir hamlede bulunmaması halinde aktif futbol yaşamını noktalayacak.

BÜLENT KORKMAZ GİBİ

Alt yapısından yetiştiği sarı kırmızılı kulüpte 466 resmi maça çıkan Sabri, Bülent Korkmaz gibi, kariyeri boyunca yalnız Galatasaray forması giyen futbolcu olarak tarihe geçmek istiyor. 3 yıl önce de kadro dışı bırakılan ve hiçbir teklifi değerlendirmeyen Sabri, uzun süre A2 takımı ile idman yapmıştı.

Sabri şimdi de tekliflere kapı kapatıp bir kez daha Florya’dan gelecek haberi beklemeye başladı.

Başkan Dursun Özbek Sabri ile kontrat yenilemeye soğuk bakarken, bu düşüncelerinde değişiklik olmazsa ‘Reis’ lakaplı futbolcu hem Galatasaray’a, hem futbola veda edecek.

Hürriyet
 
futbolu bırakıp ne yapacak bizde yardımcı antrenörlük kovalayacak bu sefer uyduruk mevkilere filan gelmeye çalışacak ölene kadar kurtuluş yok sarbiden
 
menejer akıyor gene çakal stratejisi demek ki kulüpten kapı tam kapatılmamış kulüp bul yenilemeyeceğiz dendiği anda gider anadolu kulübünün birine imzayı atar ne bırakması
 
Üst Alt