Sabri Sarıoğlu: "Bir vedayı bile bana çok gördünüz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri Sarıoğlu: "Bir vedayı bile bana çok gördünüz"


593fe45d61361f074879902f.jpg

Emektar futbolcu, “İstemediğinizi daha önceden neden söylemediniz. En azından son maçımda taraftarla vedalaşırdım” dedi. Ergün’ün plaket teklifini de reddeden Sabri, “Ben taraftarıma veda edemedikten sonra plaketi ne yapayım?” diyerek sitem etti.

Galatasaray’ın sözleşmesini uzatmadığı Sabri Sarıoğlu, ayrılığa değil, olayların yaşanış şekline içerledi ve sarı-kırmızılı yönetime gönül koydu. İşte Sabri Sarıoğlu’nun kulüpten kopma öyküsü:

Sabri’nin Menajeri Metin Çetin’in ortağı, sportif direktör Cenk Ergün’ü arayarak, “Sabri’yle ilgili kararınızı verdiniz mi?” diye sorar. Kendisine, “Problem yok. Başkan da istiyor” cevabı verilir. Ancak iki gün sonra yani önceki gün Cenk Ergün’ün telefonu bütün havayı değiştirir. Ergün direkt Sabri’yi arayarak, “Tudor seni düşünmüyor” der. Sabri çok şaşırır ve üzülür. Telefon kapandıktan sonra Tudor’un yardımcısı Ayhan Akman’ı arayan emektar futbolcu, “Hoca beni istemiyormuş. Bunu kendisinden duymak isterdim” der.

Akman da şaşırır.. “Olur mu öyle şey... Tudor seni tutuyor. Ama ben bir arayıp sorayım” yanıtını verip telefonu kapatır. Akman 1 saat sonra geri döner Sabri’ye: “Üzgünüm, hoca seni istemiyor.”

Sabri’nin yanıtı ise şöyle olur: “Madem istemiyordunuz bunu niye önceden söylemediniz? Neden taraftarımıza bir veda yapmama engel oldunuz? Bu formayla 450’inin üzerinde maç yaptım. Ama bir vedayı bile bana çok gördünüz.”

Ardından Sabri’ye sportif direktör Cenk Ergün’ün, “Nasıl bir organizasyon tercih eder? Bir plaketle uğurlamak isteriz” mesajı iletilir. Sabri ise bu jesti kabul etmeyerek, “Mesele plaket falan değil. Ben vedamı taraftarıma yapamadıktan sonra ne yapalım o plaketi?” karşılığını verir.

2 sene önce bir kalemde 5 milyon liradan vazgeçen tecrübeli futbolcuya ilerleyen zamanda 350 bin euroluk bir jest yapılacağı söylenir ama bu da yerine getirilmez. Buna rağmen Sabri bunu dert etmez.

Milliyet
 
Yav ne kadar sevmesekde adam nerdeyse 500 mac oynamis takim adina, iyi kotu gunlerde yanimizda oldu o da iyi kotu gunlerde hep futbol oynamaya calisdi. Kucuk bir vedalasma veya veda maci oynanabilirdi. Taraftar o maca gelir mi artik bilmiyorum
 
Çok vefasız bir kulüp olduk.
1 günde ilişkiler kesilip resmi siteden şutlanıyo insanlar.
Aynısını ergin ataman'a yaptılar.

TapaTalK
 
birinizde kandiliginden biraktim deyin be illa kovulmanizmi lazim,philipp lahm bile biraktigini acikliyor bizimki hala oyniyacak .
 
Üst Alt