Sabri Sarıoğlu: "İçimde tabii ki ukde var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri Sarıoğlu: "İçimde tabii ki ukde var"


manset-fotografi-kurtarildi-52.jpg

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray’daki sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Sabri Sarıoğlu, Göztepe formasıyla çıktığı ilk maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Sabri'nin sözleri şöyle:

“İçimde ukde var ama 21 yıl emek verdiğim Galatasaray camiası hakkında konuşup yanlış şeylerin doğmasına izin veremem. Galatasaray’da futbolu bırakmam engelledi. İçimde tabii ki ukde var.”

“Yapılan saygısızlıktan dolayı Volkan Demirel’i hiç bir zaman affetmedim."
 
Ulan koca bir neslin gencligi yillarca senin gibi bir gerizekali becereksizi izleyerek iskence cekmesiyle gecti, cikmissin hala konusuyorsun.

Gec bile defolup gittin. 6 sene önce temizlik yapilirken senin de gitmen gerekiyordu.
 
Mal gibi golü yedirdin Göztepe'ye bile ilk 11 oyuncusu olduğun konusunda şüphe varken sen Hamza hıyarı sayesinde Galatasarayda ilk 11 oynadın.Şükretmen lazım iken bir de konuşuyorsun. Sana saygım vardı eskiden çakma Sabri reis.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
Hala yapilan saygisizlik diyor. Ulan gidiyorsun adama dikleniyorsun, fiziksel temas kuruyorsun. Horozlaniyorsun, Adam bir kere kar birakir, iki kere kar birakir yanina, sonra da yapisir tabi sonunda girtlagina. Dövüsmek istedin, dövüsemeden bile kavga ettin, cünkü seni cocuk gibi yakaladi. kabul et bari.
 
Oynadığın süreye kaldığın seneye sukredecegine hala ukte diyor. Senin Galatasaray forması giyebilir mucizeydi.sukurler olsun kurtulduk.

GSCimbom Mobile App
 
Bıraksaydın futbolu biz mi dedik git Göztepe'de oyna diye triplere bak sanki bana çok iyi oynuyor da hala devam ediyor. Ulan kader yüzüne gülmüş hasbelkader hadi biz gerçekleri biliyoruz seni efsane olarak anmayız da bundan 30 yıl sonra Sabri diye bir adam varmış sadece Galatasaray'da oynayıp futbolu bırakmış vs derlerdi en azından.
 
Haydi ordan galatasarayin sahte cocugu. Madem galatasarayda futbolu biracaktin kim tuttu seni neden birakmadin biten bu sezonda? Tabi para tatli geldi bir kac yil daha sömürme derdindeydin ama sana kapi orda diyince futbolu birakmadin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Ulan adama bak ya bide cikip pis pis konusuyor

Sen 21 sene boyunca amigolugunun ekmegini yemissin. Hic birsey oynamadan vermeden bu takima paralari almissin yan gel yatmissin. Surda iki sene daha yiyemedigin icin cirkeflik yapiyosun. Sen dua et ki Galatasarayliligini kullanarak bu taraftar seni cok sineye cekti.

Goztepede bile oynamayacak kalitedesin aslinda
 
Kazmaydi ortalari tribünlere giderdi ama gönülden oynardı en azından. Yetenekleri çok kısıtlı olduğu için de hep tepki çekti ben de çok tepki gostermisimdir.
Takımdan ayrılma vakti çoktan gelmişti bundan sonra yolu açık olsun
 
İlginç olan Galatasarayda forma giydiğine ve hala giymesi gerektiğini hak ettiğini sanıyor..

Bizde bu hakkı ondan almışsız.

Demek ki insanların sabriyle dalga geçmesinide, taraftarın ona gösterdiği sevgi falan sanıyordu bu ?
 
İnsanda biraz utanma duygusu olur lakin sarbi'de o da yok. Millet asgari ücrete çalışırken açlık sınırında yaşarken senin gibi bir yetenek fakirini multi milyoner yaptık lan hıyar ağası! Daha neyin uktesiymiş bu? Senin 20 sene boyunca Galatasaray'a sözde hizmet vermiş olabilmen normal bir şey değil zaten. Normal şartlarda Galatasaray gibi bir takımda 2 sene tutanamazdın.
 
Üst Alt