Sabri Sarıoğlu Kulüpten Ayrıldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri Sarıoğlu Kulüpten Ayrıldı!


sabri-reyiz-den-galatasaray-a-veda.jpg

Galatasaray Yönetimi, bir yandan gelecek sezonun takımını kurmak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, diğer yandan takımdan ayrılacak isimler konusunda hamlelerine başladı.

Yönetim son olarak, 16 yıldır A Takım forması giyen Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmama kararı aldı.

A Spor'un iddiasına göre; Yıllardır taraftarın büyük tepkisine maruz kalan 32 yaşındaki futbolcunun, 31 Mayıs itibariyla sona eren kontratı yenilenmeyecek.

Geçtiğimiz sezon başında 1 milyon 250 bin Euro Euro garanti ücret karşılığında 1 yıllık sözleşmeye imza atan emektar futbolcu, geride kalan sezonda 28 maçta forma giymişti.

Bazı anadolu kulüplerinden teklif alan Sabri Sarıoğlu'nun, yönetimin sözleşme uzatmama kararı alması sonrasında futbolu bırakabileceği öne sürülüyor.

Galatasaray formasını giydiği 16 yıl boyunca 6 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Sabri Sarıoğlu, 4 kez Türkiye Kupası'nı, 5 kez de Süper Kupa'yı kazanmıştı.
 
Son düzenleme:
Galatasaray.org resmi olarak sabri ile yollarimizi ayirdik hizmeti icin tesekür ederiz demedigi süre inanmam

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Bu haber ilk kez çıkmıyor ama resmi olarak futbolu bıraktığını ya da başka kulüple anlaştığı açıklanmadığı sürece inanmayız.
 
Inanmam.

Yıllar bana birşey gösterdiyse o da Sabri konusunda hiç bir zaman erken sevinmemek gerekir.

Kendi ağzıyla söylemedikten sonra veya transfer sezonu resmi olarak sona ermeden önce veya bu herif başka bir kulübe imza atmadan önce zerre kadar inanmam bu haberlere.

Tarih bize birşey gösterdiyse o da bu herifin kapıdan kovsan bile çatıdan kulübe geri dönmesidir.

sent via GSC
 
Başka takımla maça çıkmadan inanmam. Sabri şimdi bütün silahlarını devreye sokmustur. Gazeteci, eski yönetici, futbolcu, siyasi vs. Kolay kolay gitmez.
 
Üst Alt