Sabri Sarıoğlu Trafikte Kamyonla Çarpıştı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri Sarıoğlu Trafikte Kamyonla Çarpıştı!


sabri_sarioglu_kaza_yapti_kamyonet_surucusuyle_ilginc_diyalog202LwSWo.jpg

Show TV’nin özel haberine göre Sabri Sarıoğlu, bir milyonluk aracıyla trafikte seyrederken kör noktada kaldı ve bir kamyonla çarpıştı.

Sabri Sarıoğlu maddi hasarla atlatılan kazanın ardından kameraları görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Sabri Sarıoğlu açıklamasında, "Oluyor, hayatta her şey var. Cana geleceğine mala gelsin, sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

Fanatik Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen kamyon sürücüsü "Sabri’yi tanıyorum. Hasta Galatasaraylıyım." diye konuştu.

Tutanak tutulurken kamyon sürücüsünün "Sabri reisimin değeri önemli. Aracın değeri önemli değil." sözlerini sarf etmesi dikkat çekti. Sabri Sarıoğlu kazayı açıklarken, "Herhalde yüksek araba görmedi beni, arkadan vurdu. Herhalde kör noktaya denk geldim."
 
Kör nokta olayı yalan olur 3 tane ayna var yanda benim arabamı da trafik ışığında biçmiş bi tanesi adam ben korum sagirim demişti gülerek.

Sigorta fifty fifty kesti cezayı serefsizler

♤ fap fap ♤
 
Kesin bununda suçu vardır kazada.Bir yerde sabri ile ilgili bir olay varsa bilinki işin içinde bu yeteneksizinde payı büyüktür.
 
Ya kamyon şoförü suçlu ki Sabri'yi yalayıp durmuş garibim ama abi canın saolsun o araba hakedilmemiş araba vurduğun araba Galatasaray taraftarının arabası canın sağolsun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Lan bu ne? Ne kör noktası? Kör nokta kazası şerit değiştirirken, arkadan gelen araba kör noktada ise aynada görünmez ve eğer sen şerit değiştirmeden kafanı çevirip bakmazsan kaza olabilir. Bu durumda arkadan gelen değil, şerit değiştirmeden önce kafasını çevirip bakmayan suçludur.
 
Üst Alt