Sabri: "Sözleşmem bitti ama neden idmana çıkıyorum?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sabri: "Sözleşmem bitti ama neden idmana çıkıyorum?"


fft226_mf8903490.Jpeg

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Sabri Sarıoğlu, sabah tesislerdeki profesyonellere takılarak, “Sözleşmem bitti ama neden idmana çıkıyorum?” esprisini yaptı. Takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruları ise “Hayırlısı ne ise o olsun” şeklinde yanıtladı.


Galatasaray’da günün esprisi Sabri Sarıoğlu’ndan geldi. 31 Mayıs itibariyla Galatasaray ile sözleşmesi biten ancak dünkü antrenmana çıkan tecrübeli futbolcu, Florya’daki profesyonellere takılarak, “Sözleşmem bitti ama neden idmana çıkıyorum?” esprisini yaptı.

Sabri antrenman sonrası tesislerden çıkarken gazetecilerle sohbet etti ve yaşadığı komik olayı anlattı. Tecrübeli futbolcu gazetecilerin “Peki maçta olacak mısın?” sorusuna, “Sezon bitmediği için kağıt üzerinde sözleşmenin bittiği tarih önemli değil. Hamza Hoca döneminde 4. yıldızı alırken de yine benzer bir durum olmuştu” yanıtını verdi.

Sarı-kırmızılılarda 32 yaşındaki futbolcu takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak ise “Hayırlısı ne ise o olsun” dedi.

Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor’un tecrübeli futbolcunun çalışma temposundan ve disiplininden memnun olduğu belirtiliyor. Hırvat teknik adamın yönetimden sağ bek transferi istemesine karşın Sabri’yi kadroda tutmayı düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcu da kendisiyle yeni mukavele yapılmaması durumunda futbolu bırakmayı planladığını geçtiğimiz günlerde yakın çevresiyle paylaşmıştı.

Milliyet
 
Sabri için bir Tweet Kampanyası yapalım.

Bir sene daha tahammül edemem Sabri ye

GSC App Premium Edition 1.2
 
Köftehor seni neden mi antreman yapiyorsun ? Kadroya girinci para almiyacakmisin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Dalga geciyor artik parasit herif. Biliyor sözlesme meselesi felan degil diye onu orada tutan, resmen hortum ile baglanmis Galatasaray´a.
 
Üst Alt