Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."


Sadri Şener, Volkan Şen’in taraftardan tepki görmemesi için Bursa’da oynamayacağını söyledi, “Mesela ben Galatasaray’ın yerinde olsam Selçuk’u Trabzon’da oynatmam” diye konuştu



Trabzonspor, sezon başında Bursaspor’dan transfer edilen Volkan Şen’i bugünkü karşılaşmada oynatmama kararı aldı.

Bordo-mavili yönetim, herhangi bir centilmenlik anlaşması olmamasına rağmen yıldız oyuncunun Bursa deplasmanında taraftar tepkisi ile karşılaşmaması için Teknik Direktör Şenol Güneş’in kapısını çaldı. Güneş’in de Volkan’ın oynamaması fikrine sıcak yaklaştığı ve bu oyuncuyu kadroya almadığı öğrenildi.

Bu arada Başkan Sadri Şener, bu tip girişimlerin futbolcuyu koruma adına yapıldığına dikkat çekti, “Mesela ben Galatasaray’ın yerinde olsam Trabzon’daki karşılaşmada Selçuk’u oynatmam. Bu doğru bir şey mi diye sorarsanız, ‘hayır’ derim. Ancak futbolcunun karşılaşabileceği yoğun tepkiyi önlemek için bazen böyle davranmak gerekebilir” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise Bursa deplasmanı öncesi oyuncularını, CSKA Moskova maçında yapılan hataların tekrarlanmaması konusunda uyardı, “Hatalarımızı asgariye indirip, takım disiplinini sahaya yansıtmalıyız. Savunmaya yardımcı olmak her futbolcunun görevidir. Bursaspor’un gücünü anlatmama gerek yok. Çok dikkatli olmazsanız Moskova’daki sorunlarla karşı karşıya kalabiliriz” dedi.

KAYNAK : MİLLİYET





zavallı lan bu adam, zihniyete bak.
 
Cevap: Sadri ŞENER: Galatasaray’ın yerinde olsam...



Öyle sacma sey mi olur,Düsünsenize bir takımdan 2 sene icinde 5-6 oyuncu alıyorsunuz digelim,onların hepside ilk 11 oyuncusu.Peki onları macta keserseniz nolur,takım cöker.Sadri baskanın suuru yerinde degil bu aralar.
 
Cevap: Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."



bence ceza verilmeli kendisine.



bu açıklamalarla trabzon taraftarına "bak olum gs maçında selçuk'u her türlü yuhalayın" mesajı veriyor.



Allahın hamsisi çok hin.
 
Cevap: Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."



Saçmalık. Trabzon'un Volkan'ı Bursa karşılaşmasında kadroya almaması da saçmalık.
 
Cevap: Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."



Alttan alttan hafif tehdit var gibi sanki. "Ben olsam oynatmam." ne demek ya. Sanane la.
 
Cevap: Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."



Senin yerinde olsam

Ufak ufak uzarır durmam

Pılımı pırtımı toplar

Giderimmmmmm



Ulan memleketteki futbolu ne hale getirdiler arkadaş.Neymiş adamı oynatma, dalga geçer gibi.Biz Volkan'ı Bursa'ya götürmüyoruz siz de Selçuk'u getirmeyin.Senin yöneticilik anlayışının...
 
Cevap: Sadri Şener: "Galatasaray’ın yerinde olsam..."



Trabzon'lu çok samimi arkadaşlarım var.Trabzonspor'u da severim ama bu herifin yüzünden ayar olmaya başladım.Çok boş konuşuyor.
 
Üst Alt