Sağlık Raporu | Garry Rodrigues | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sağlık Raporu | Garry Rodrigues


80eb77edbdd2475696c423d311302182.jpeg

Atiker Konyaspor ile oynanan maçta adalesinde sertleşme hissederek kenara gelen Garry Rodrigues’in bugün Medical Park Bahçelievler’de yapılan tetkiklerinin ardından sağ üst arka adalesinde zorlanma tespit edilmiştir.


Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

galatasaray.org
 
Netice itibariyle derbide oynayabilecek mi? Rodrigues ne kadar sakar bir adam olsa da kapanan savunmayı açmada hızlı koşularıyla etkili olabilir. Oyun sıkıştığında sonradan girebilir en azından.
 
7 24 ordayim bizim uniye yakin
Onundeki pilavcidan cok pilav yemisligim var da bir kere denk gelemedik yav bizim topcularla
 
Yener İnce. Erken değişiklik olmasa 6-7 hafta sakatlanabilirdi demiş. Pek önemli birşeyi yok heralde erken değiştirdiğimiz için. Yetişir büyük ihtimal.
 
bence fenerbahçe maçının en kilit oyuncusu olabilir istekli ve güçlü bir oyuncu hiçbir şey yapmasa bile koşuları ile fener defansının dengesini bozabilir ve yorabilir.
 
bence fenerbahçe maçının en kilit oyuncusu olabilir istekli ve güçlü bir oyuncu hiçbir şey yapmasa bile koşuları ile fener defansının dengesini bozabilir ve yorabilir.

Yetenek olarak üst düzey degil belki ama bu tarz bir oyuncuya karsi defans oyunculari oynamak istemezler adam rahat durmuyor her türlü zorlamaya calisiyor nefes aldirmiyor

Cok degisik bir kanat oyuncusu
 
Fener maçında kesinlikle sahada olmalı çünkü aykut kocaman sağ tarafımıza önlem alacaktır bu sefer soldan vurma ihtimalimiz yükselecek garry hızıyla ve temposuyla sol tarafı mahvedebilir en azından hırsıyla performansını birleştirirse ciddi anlamda fenerin sağ tarafı çökebilir
 
Üst Alt