Sagopa Kajmer - Sayfa 20 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sagopa Kajmer


thumbs-down--dislike_318-28674.jpg
 
Kolera’nın kısa süre önce Twitter ve resmi instagram hesabından yaptığı açıklamalarda, Artık hadislere inanmadıklarını, sadece Kur’an-ı Kerim’e göre yaşayacaklarını açıkladı.



Peygamberler Hakkında ki Düşünceleri;


Peygamberlerin sıradan biri olduğunu savunan Edip Yüksel, özellikle son peygamber Hz. Muhammed hakkında ki düşünceleri Türk islam alimleri arasında büyük bir tepki topladı. Peygamber Efendimizin sadece kuranı tebliğ etmek için gönderildiğini, açıklama ve öğretme yetkisinin olmadığını savunmaktadır. Ayrıca Peygamberimize salavat getirenlerin dinden çıktığını ve putperest olduğunu söyleyen ünlü araştırmacı katıldığı Tv programlarında da bu iddiasını her seferinde dile getirerek sözlerinin arkasında olduğunu yineledi..





__________________________










Sure 33 (Ahzab) | 56

Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber'e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selam edin.









:apathy: ?

 
Halen dinlerim severim de ama sözleri komigime gidiyor artik, bir zamanlar msn nicklerini süsleyen cümleler komedi 😂 dinin ekmegini güzel yedi kalkti sofradan ahah, kolera daha iyi rapci eski beyinden😃
 
vay be kendisini hiç düzenli dinlemedim bir aralar çok dinden bahsediyordu en son deist olmuş galiba tuhaf olan kısmı neredeyse şeriat filan savunuyordu ben bu adamı ilk tanıdığım zamanlar şimdi ise alelade bir spor salonunda üstümü değiştirirken bir inançsız olduğunu öğrenmem hayat çok garip
 
Nerden öğrendin kaynak ne

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dert etmediğimden elemanın dediklerinin doğrulunu araştırmamıştım ama adam gayet sosyal medyada dini inancım yok demiş birden çok kez takipçilerine, deist kendi yorumu olmuş herhalde bana diyen arkadaşın ateist veya agnostik de olabilir.
 
Üstat mı?

Daha Sansar'ın bebe halinden bile tokat yiyen üzdad mı? :asd: :asd:
Olaylara bu kadar sığ bakmayın, 1 diss atti diye hemen tokat yemiş demek.
Bu kültürün içinde bu olaylar vardır ve olmaya devam edecektir. Ama kıstasınız bu olmamalı.
Ayrica undergraund zamanlarında çok sansar salvo konserine gitmişliğim vardır. Bircok resmim ve imzalı albümüm bile var kendisinden.

Ama üstad in yeri ayrı .

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 

İki kişilikken teke düştüm hayatta ama duble söyledim rakımı masama inatla.
01,01dk


su kisimda orta parmagini göstermesi muazzam bir detay bence, gecen ekside gezerken fark ettim ben de.
 
Üst Alt