Sahipli | BluTV | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sahipli | BluTV


78a4e99a868b297323cbf83f4a799cd9.jpg


Doğan Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan online kanal BluTV’den yeni dizi daha geliyor!

Türkiye’nin ilk yerli korku dizisi olacak olan “Sahipli” adlı dizi toplam 10 bölüm olması planlanıyor. Dizinin yönetmen ve senaristliğini Alper Mestçi yapacak. Korku filmlerinden tanıdık olduğumuz Alper Mestçi daha önce Musallat, Siccin, Üç Harfliler gibi korku filmlerini kaleme alırken, Kanal-i zasyon ve Sabit Kanca gibi komedi filmlerine de imza attı.

İlk orijinal dizisi ‘Masum’un final yapmasının ardından BluTV’nin 2. yapımı olan Sahipli’nin yayın tarihi de belli oldu.

Yönetmenliğini ‘Musallat’, ‘Kanal-i-zasyon’, ‘Siccin’, ‘Sabit Kanca’ ve ‘Üç Harfliler’ gibi ilgiyle takip edilen yapımlarda imzası bulunan Alper Mestçi’nin üstleneceği proje, Türkiye’nin ilk yerli korku internet dizisi olma özelliğini taşıyor. 10 bölümden oluşacak olan yapım, 24 Şubat-24 Mart tarihleri arasında, her Cuma 00.00’da ikişer bölüm olarak izleyiciyle online kanal BluTV’de buluşmaya hazırlanıyor.

Sahipli, ilk 2 bölümüyle 24 Şubat Cuma 00.00’da BluTV’de!
 
Şöyle platformların reklamını yapmayın. Artık TV izlemek bile paralı oldu, kapitalizmin uşaklığını yapmayın yeter artık.

Konunun kapatılmasını veya platform adının yasaklanmasını talep ediyorum.
 
Üst Alt