Saklanan İsim Luis Nani! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Saklanan İsim Luis Nani!


fft226_mf8592697.Jpeg

Galatasaray, Valencia'nın 30 yaşındaki Portekizli yıldızı için kiralama teklifinde bulundu. İspanyollar öneriye sıcak baktı. Kısa süre içinde bu transferin netlik kazanması bekleniyor. Ortalık fena halde karışabilir!..


Üst üste yapılan transferlerin sonrasında Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Listemizde birçok isim var. Bir de çok sürpriz bir yıldız olacak" demişti. Sır gibi saklanan o isim ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, bir dönem Fenerbahçe forması giyen, buradan Valencia'ya transfer olan Nani için teklifte bulundu. İspanya'ya büyük beklentilerle giden ancak performansıyla istenileni veremeyen sol kanat oyuncusu, satış listesine konmuştu. Cim-Bom da hemen devreye girdi.

SOLDAKİ BOŞLUĞU KAPATACAK

Galatasaray da sol kanattaki açığı 30 yaşındaki Portekizliyle doldurmayı planlıyor. Valencia'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. İspanyolların bu öneriye sıcak yaklaştığı öğrenildi. Nani geçtiğimiz sezon Valencia forması altında 25 lig mücadelesine çıktı. 5 gol atarken 8 de asist yaptı. Fenerbahçe döneminde tribünlerin sevgilisi olan futbolcunun, Türkiye'ye Sarı-kırmızılı formayla dönecek olması ise beraberinde başka olayları da getirecek. Ortalık fena halde karışabilir.

BÜYÜK TEPKİ GÖSTEREBİLİRLER

Sarı-lacivertli taraftarların Portekizliye büyük tepki göstermesi bekleniyor. Ancak Galatasaray cephesi olayın bu yönüyle ilgilenmiyor. Valencia'ya yapılan teklifte satın alma opsiyonunun ne kadar olduğu ise henüz öğrenilemedi. Tecrübeli futbolcunun 2019'a kadar mukavelesi bulunuyor. Nani'nin de Sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu transfer gerçekleştiği takdirde Galatasaray yeni sezona bambaşka bir kadroyla girecek. Tepeden tırnağa her mevki değişecek.

Akşam
 
bu adamları oynatabilmekte mesele, özelliklede nani'yi.

tabi feguli ve nani gelirse, sağ bekte mairano da var, eren bile gol kralı olabilir.
 
Taraftarın gözünü boyayıp zaman kazanmak için her isimi haber yaptırdılar.

1-2 ay içinde en geç Tudor kovulacak, yeni gelen hoca da maksimum Mart ayına kadar durur.

Dursun ciddi anlamda tecavüz etti camiaya.

Helal olsun herkes beceremezdi.
 
+son hamle. bitiricilik olarak arada bayagı fark var hocam. tek kale oynarsak ki igor o yönde kadro kuruyor, nani bu ligde çok gol ve asist yapar.

+uzaktan sut ve duran toplarda cok etkili.

Tamam doğru ama Bruma'nın bizdeki ilk yılıyla son yılı arasındaki bitiricilik farkı da çok bariz belli oluyor. Şutları cılızlıktan kaleye zor ulaşırken bu sezon ceza sahası dışından golleri vardı. Yine de şu anki şut ve bitiricilik seviyesi Nani'nin altında olsa da geliştirilemez şeyler değil.

Nani de şu anki Bruma temposuyla oynayamaz mesela.
 
Nani değere mi bindi birden yav? Fener deyken burada herkes dalga geçiyordu kazık yediler gol hariç oyunun içinde hiç yok falan diye.

sent via GSC
 
Üst Alt