Salon Projesinde Pürüz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Salon Projesinde Pürüz!


salon.jpeg

Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’nın yanında yapmayı planladığı ve kazma vurmak için son aşamaya geldiği salon projesinde pürüz var.


Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki günlerde resmen inşaatına başlayacağı salon için ruhsat konusunda sıkıntı yaşıyor.

Divan Kurulu toplantısında konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Salon ile ilgili projeleri bitirdik, Sarıyer Belediyesi’ne müracaat ettik. Ruhsat konusunda ufak bir pürüz çıktı. Stada gelinen yolların, yapılan planlar çerçevesinde yolları iptal edilmiş. Stada geliş yolu yok. Bu karşımıza çıktı. Bu yollar, terk edildiği zaman Belediye’ye terk ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla görüştük. Ufak bir gecikme var. Ancak projede ufacık bir değişme yok" ifadelerini kullandı.

Basket Dergisi
 
Projede son günlere gelinirken salon açılışı öncesi koltukların üzerinde 4 yıldız amblemi hangi renk olsun konusunda pürüz çıktı.Şu an problemi çözüp salonu açılışa yetiştirmek için Dursun Özbek ve yönetimi toplantı halinde.
 
Yapmasınlar zaten dursun mümkünse hiçbirşey yapmasın

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Daha çoook prüz çıkacak o inşaat halinde iken yenilecek o kadar çok komisyon varken onun üzerinden çok para aklanacakken erken bitirip ne yapacaklar di mi ...
 
Ben sonuna kadar karşıyım bu salon inşaatına sadece basketbol sahası olacak orda sen basketbol takımı bu haliyle başında hoca yokken kadro bu kadar sıkıntılıyken sportif olarak dipteyken o salonu nasıl dolduracaksın ?

Yine paralı askerlerin sucuk ekmekçi uA'ya dağıtırsın biletleri dimi adi herif ...
 
Üst Alt