Sam Allardyce: "Cenk Tosun'u gördünüz mü?" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sam Allardyce: "Cenk Tosun'u gördünüz mü?"


cenktosun__DepoPhotos__15938834B.jpg

Everton menajeri Sam Allardyce, Brighton'ı 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu ve Cenk Tosun'u övdü.


Everton'ın Burnley ve Brighton & Hove Albion maçlarında attığı iki golle Premier Lig'de adından söz ettirmeye başlayan Cenk Tosun hakkında Everton menajeri Sam Allardyce açıklama yaptı.

Brighton maçı öncesinde, Cenk'in fiyasko bir transfer olmadığını, onun zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen Allardyce, maç sonunda da bu konuya değindi ve "Cenk Tosun'u gördünüz mü? Attığımız ikinci golü, Türkiye'de de attığını biliyorduk ve bu yüzden onu buraya getirdik. Bu golleri burada da atmaya başladı" dedi.

Türkiye'den bir futbolcuya bu kadar yüksek bonservis verilmesini ve Cenk transferini eleştirenlere seslenen Allardyce, "Cenk'in bu bitiriciliğe sahip olduğunu biliyorduk. İkide iki yaptı. Son dakikalara 1-0 girmek sıkıntı yaratabiliirdi ve ikinci gol bizi rahatlattı. İlk yarıda goller kaçırdık ama ikinci yarıda işi bitirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. İç sahada son 10 maçta sadece bir kez yenildik" ifadelerini kullandı.

Goal
 
''Türkiye'den bir futbolcuya bu kadar yüksek bonservis verilmesini'' burası kritik tosunun başarılı olmaktan başka şansı yok ülke futbolu adına
 
Üst Alt