Samir Nasri İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Samir Nasri İddiası!


Emre Arslan kardeşimiz burda yazdığında yerden yere vurmustunuz.

Transferin gecikmesi tamamen guardiola kaynaklıydi, şu an gayriresmi görüşmeler hız kazanmış.
Emre Arslan kardeşimiz kaynağı ile irtibata geçip oyuncunun ne zaman imza atacağını bildirecektir ancak son yazılanlardan sonra kalbi çok kırılmış duyum işinde yokum artık demişti bakalım kendisini ikna edebilecek miyiz.

Ben de kendisine inanmadığım için özür dilerim forum önünde.

656052a5dca34a1c4354f8b991e393dc.jpg


Sabah Gazetesi’nin haberine göre sportif direktör Cenk Ergün’ün uzun süredir Nasri transferiyle uğraştığı ve Fransız yıldızın sarı-kırmızılı formayı giymesinin an meselesi olduğu ortaya çıktı.

Geçen sezonu Sevilla’da kiralık geçiren Nasri ile ilk temas İsviçre’de gerçekleşti. Kura çekimine Cenevre’ye giden Cenk Ergün burada oyuncunun menajeriyle masaya oturdu ve taraflar büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Galatasaray, Manchester City ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Nasri için İngiliz kulübü ile pazarlıklara başladı. Östersunds yenilgisinden sonra “Yaratıcı oyuncum yok” diyen Tudor’un da Nasri’de ısrarcı olduğu ve “Sneijder ve Bruma’nın boşluğunu Nasri ve Belhanda fazlasıyla doldurur” dediği öğrenildi.

Tudor, Belhanda ve Nasri’yi 10 numara ve sol açıkta değişmeli olarak kullanmayı planlıyor.
 
Östersunds yenilgisinden sonra “Yaratıcı oyuncum yok” diyen Tudor’un da Nasri’de ısrarcı olduğu ve “Sneijder ve Bruma’nın boşluğunu Nasri ve Belhanda fazlasıyla doldurur” dediği öğrenildi.

Sneijder'ı gönderdikten sonra bunu dediyse Tudor'u domaltıp ........
 
Sabah gibi tek katlı tuvalet kağıdı ile kıçımı bile silmem.. tuvalet kağıdı bile 3 katlı olmalı ki silerken dağılmasın..

Kendi adamları olan dursun biraz rahat nefes alsın diye ortalığı bulandırıyorlar
 
bu adamdan yaratıcı oyuncu olarak medet umacaksa işimiz var. Hiç bir zaman tam olarak öyle bir oyuncu olmadı ve son dönemde bitik durumda

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Üst Alt