Şampiyonlar Ligi'nde Yine En Az Koşan Takım Galatasaray Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şampiyonlar Ligi'nde Yine En Az Koşan Takım Galatasaray Oldu!


1573079570200.png

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanan karşılaşmalarda, 16 takım içerisinde maç esnasında en az koşan takım Galatasaray oldu. (105.1 km)​
 
Topla oynamada açık ara geride olmamıza rağmen üstelik.
Bu takımda bir sorun var. Kim ne derse desin bu oyuncular bu kadar kötü olamaz. Mental bir sorun var takımda. Oyuncuların kişisel performansları berbat tamam, ama başka bir şey bu. Ama ne?
 
Keşke sorun bu olsaydı sadece. Takım organize atak yapamıyor, Real-Sivas farketmeksizin her maç bolca pozisyon veriyor sorun çok daha büyük.
 
Topla oynamada açık ara geride olmamıza rağmen üstelik.
Bu takımda bir sorun var. Kim ne derse desin bu oyuncular bu kadar kötü olamaz. Mental bir sorun var takımda. Oyuncuların kişisel performansları berbat tamam, ama başka bir şey bu. Ama ne?
Bende düşünüyorum bunları.
O CL de 4lük olduğumuz sezondan bile daha kötü durumdayız.

Bir şeyler dönüyor birisi birisinin kalemini kırmış.
Yakında patlar.

Gscimbom mobil
 
Bu kadroyla çok koşmaya imkan yok zaten. Biz doğru saha yerleşimi, doğru teknik ezber ve yüksek özgüvenle ŞL için iyi bir veteran takımı olabilirdik, karşımıza geçen yıla yakın bir kura çıksa zamanında benzer tarzda kadroyu yapan Beşiktaş gibi Bayern tarzı bir süper güce rezil olana kadar kendimizi de avutabilirdik. Onun yerine bizim oynamaya çalışıp yanından dahi geçemediğimiz oyunu uykusunda oynayan dev kulüpler karşımıza geldi ve rezil rüsva olduk. Koşmak güzel ama bu takım bu sistemsizlikle 10 kilometre fazladan koşsa belki şu grupta 2 tane daha az gol yerdi. Keşke tek sıkıntımız az koşmak olsa.
 
Takımın yaş ortalamasını düşürmek gerekiyor

Hocanın derdi o değil ki, hoca yapamayacağını bile bile pas yapan, topla çıkan, narin-yumuşak bir takım yapmak istiyor. Esasında sene başında Garry yerine Babel tercihi bile bunun işareti. Bence fikir de doğru zira Avrupa'nın üst düzey hiçbir takımında haldır huldur topun peşinden koş oyunu kalmadı artık. Sıkıntı hocanın bu takımı nasıl oynatabileceğine dair hiçbir planının olmamasında. Takımda sırtını yaslayıp her an skor yapabileceğine inanacağı bir 9-10 numara olmaması da işini kolaylaştırmıyor tabii. Falcao bir yana ama adamın oyun tarzı ve sınırları belliyken 10 numara Belhanda'yla 3. yıla başlamak bizi iyice kısır bir takım yaptı çıkardı.
 
Üst Alt