Şampiyonluk Nöbeti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şampiyonluk Nöbeti


GSCimbom üyeleri transfer sezonunun kapanmasıyla kapatılan Transfer Nöbeti yerine Şampiyonluk Nöbeti tutacak.



Hedef 18. şampiyonluk için 18.000 sayfa mesaj yazımı. Nöbet, şampiyonluğumuzu adım adım yazan efsanevi bir başlık halini alacak sizinde katkılarınızla.



Transfer döneminde GSCimbom ‘u 1 numara yapan üyelerimizin şampiyonluk yolunda da bizleri yalnız bırakamayacağından eminiz.



Hayırlı olsun.



GSCimbom.Com Yönetimi



Bir hata sonucu önceki konumuz silindi. Aradaki farkı kapatacağımıza eminim.



Tüm yönetici arkadaşlara açık bildiri; Şampiyonluk Nöbeti Konusu kilitlenmeyecek, birleştirilmeyecek, sabit konulardan indirilmeyecek ve herangi bir düzenleme yapılmayacaktır. Konu içerisindeki kurallara uymayan mesajlar editlenecektir sadece.
 
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti



Şampiyonluk nöbeti şampiyonluk ile bitecek. :coffee:



bu futbol anlayışıyla tatlı bir rüya şu an bizim için şampiyonluk biz bu sene ilk 3 e girebiliisek iyidir,takımda yaratıcı oyuncu eksikliğ çekmiyoruz çünkü eksiklik çekilecek bir konu olması için önce var olması lazım biz kimle gol atacağız merak ediyorum içler acısı istikrarsız 3-5 adam var takımda oynayan işimiz çok zor.

benim tahminim Bursaspor şampiyon olur.

2.beşiktaş

3.fenerbahçe

4.trabzonspor

5.Galatasaray

maalesef realist olmak gerekirse durum budur.
 
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti



Bu sene şampiyonluk çok önemli o sebeple bu hafta kısmet olursa Samsunspor maçında tribünde yerimi alacağım. Ancak Gaziantepspor maçına bağlı olarak diğer konularda bazı arkadaşlarımızın yazdığı yazılar açıkcası beni biraz üzdü. İncir çekirdeğini doldurmayacak içerikte mesajlar ve futbolu sürekli Fenerbahçe endeksli olarak yaşamak hayra alamet değil. Bu seneki en büyük rakibimiz taraftarın ve camianin şike sebebiyle ilgisinin belli bir oranda -belki büyük bir oranda- Fenerbahçe üzerine olması olacak. Öte yandan şu bence iyi bilinsin ki mağdur olmasalar bile Fenerbahçe taraftarı ve futbolcuları mağduru oynayacak ve bu onlar için artı motivasyon kaynağı olacak. İki maçtır bu kendisini gösteriyor.



O yüzden ne yapalım edelim bütün ilgi alakamızı, emeğimizi, konsantrasyonumuzu Galatasaray'ımıza verelim. Nöbetin hayırlı olması dileğiyle...
 
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti



Bu hafta kazanırsak inanıyorum oyuncuların güveni biraz olsun yerine gelecektir biraz birbirlerine alışabilseler.Bizimde taraftar olarak öncelikli görevimiz dirayetli ve sükunet içinde olup takımımızı desteklemektir.Ben takımıma sonuncuda olsalar güveniyorum.Buradaki çoğu kişi gibi...
 
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti



3448_wpsamsun18092011.jpg




uyku tutmuyor yarın arenada atmosfer süper olacak Galatasaray'ımız güzel bir galibiyet alcak inşallah.



Haydi Bastır Galatasaray

En Büyüksün Galatasaray

Yönetim Futbolcu Taraftar

Şampiyonsun Galatasaray



İNŞALLAH...
 
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti



İlk 4 adaylarına bakıyorum



Fener 6

Bursa 3

Trabzon 1

Antep 0

Kayseri 0

Galatasaray 0

Beşiktaş 0



bugün kazanırsak iyi bi avantaj elde ediyoruz
 
Üst Alt