Şampiyonluk Yolunda Küçük Maçların Önemi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şampiyonluk Yolunda Küçük Maçların Önemi


Evet herzaman sezonda ilgimizi derbiler özellikle kuşlarla olan maçlar ilgimizi çeker ama şampiyonluk yolu anadolu takımlarından geçer. Belki coğu zaman anadolu takımlarıyla olan maçlar ilgi çekmemişti ama bu sezon tamamiyle o maçlara konsantre olma zamanı.

Varsın kuşlar derbide yensin bizi zaten şampiyon olduğumuz sezonlardada kuşlardan yenilgi alabiliyoruz hic dert değil. Zaten kuşlar bizi yenmeleriyle tüm sezon sevinerek geçiriyorlar şampiyon olmuş kadar sabahlara kadar mutluluktan uçuyorlar.

Bu sezon tek maçlarla derbi heyecanlarıyla yaşamayalım. Her haftayı bir derbi heyecanıyla yaşayalım ve seneye hakkımız daimi yerimiz olan şampiyonlar ligine direk girelim.

Şuan final maçımız Cuma günü Sivasspor maçı. Tamammiyle o maça kitlenip kazanmalıyız. Sonraki rakibe daha çok ciddi bilenmemiz gerekiyor.
 
Ligin çöp takımlarını içeride dışarıda yenmek zorundayız,eğer şampiyon olmak istiyorsak bunu yapmalıyız. Büyük maçlardan daha önemli maçlar buradaki kayıpların en aza indirgenmesidir.
 
O kadar da değil..sampiyonluk elbette önemli ama son 2 yıldır dergilerdeki eziklik can sıkıcı.kotu bjk nin bile arenada 2 yıl üst üste kazanması içe sinen bir durum değil hiç..keza feneri deplasmanda yenemiyorken evimizde 6 yıl ancak yenilmez kalabildik..bizde derbi arzusu nedense ezikler kadar yok.hakemi de rakibi de etkileyemiyor taraftarlarımız..insallah bu sene en azından arenada iki ezeli rakibimizi de farklı skorlarla yeneriz..onun keyfi başka bence

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt