Şansal Büyüka'dan Flaş Bruma İstihbaratı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şansal Büyüka'dan Flaş Bruma İstihbaratı!


Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alınmayan Bruma ile ilgili Şansal Büyüka flaş bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'la oynadığı maçın kadrosuna alınmayan Bruma ile ilgili beIN Sports'ta Şansal Büyüka'dan flaş bir açıklama geldi. Deneyimli gazeteci Maraton programında Portekizli yıldızın kendi isteği ile Rize'ye gitmediğini belirtti. İşte Şansal Büyüka'nın o açıklamaları:

"Rize maçı sonrası basın mensubu arkadaşlarımız'ı Tudor'a Bruma'yı Rize'ye neden götürmediğini sordular. Igor Tudor, "Bruma bir hata yaptı" dedi, arkadaşlarımız önemli habercilerimiz araştırdılar, Bruma'nın kendisi Rize'ye gitmek istememiş. Igor Tudor sanırım ilk antrenmanda veya ikincisinde A takımında oynatmış. Çift kale yapmışlar yedekler aslar. A Takımında oynatıyor Bruma'yı ama "bekini takip edeceksin" diyor. Demek ki savunmayı da istiyor adam sadece hucum değil. Beki pek takip etmiyor antrenman maçından Bruma. Bir uyarıyor iki uyarıyor üç uyarıyor. Bakıyor fazla değişiklik yok. Yeleği veriyor, yedek takıma alıyor Bruma'yı.

Ondan sonra Bruma yine iyi değil falan "ne oluyor diyor" Igor Tudor. Ben diyor 'Rize'ye gitmek istemiyorum' diyor Bruma. 'Mutsuzum, gitmek istemiyorum' diyor. Igor Tudor diyor ki, "Bunu şimdi sahada konuşmayalım, antrenmandan sonra benim odama gel, seni otobüste görmek istiyorum. Rize'ye gideceğiz havaalanına otobüsle" diyor. Demek ki son antrenman da olabilir, Rize öncesi. Sonra Tudor'un odasına gidiyor Bruma, aynı sözleri tekrarlıyor. Ardından Levent Nazifoğlu'da konuşuyor. Bize gelen haberlerde Bruma aynı şeyleri tekrarlayınca. Bruma'yı götürmüyorlar. Yani bir anlamda Igor Tudor'un tasarrufu değil bu. Yani kendi götürmek istiyor, yani inatla gitmemek isteyen Bruma. Haber doğru. Habercilerimiz çok ciddi teyidinden geçti bu gelişme."

http://tr.beinsports.com/haber/sansal-buyuka-acikladi-tudorla-bruma-arasinda-neler-yasandi
 
Yönetim tarafından;
Tudorun olmayan karizmasını taraftar gözünde artırma çabaları devam ediyor.


Takımda kök salmış 30'luk kurtları korkutacam diye 20 'lik kuzuyu gözden çıkarması,büyük bir hata ve bu hata bize şampiyonluğa ,tudorun da kariyerine mal oldu.

Beceriksizce yaptığı değişiklikler ile 30 luk kurtların nezdinde de bi halta yaramayacağını tescillemiş oldu.

Bize bu çileyi YAŞATANLARA,
LANET GELSİN!
 
defansa da göz gezdirsem pres yapsan ne olur du la bruma, bu kadar problem dert varken.
Gitmek istiyorsa zorla tutamayız.:mad:

gidelim arap ve çinlilere 20m euro verirler kesin.
 
Son düzenleme:
Hocasindan ozur dilemis ve kopu kapanmis zaten buyutmeye gerek yok, antrenmana da alinmis zaten.
Yönetim öyle açız ve vasat bir kadro yaptı ki, isteseler bile (sportif nedenler ve illerki satış imkanından dolayı ) kadro dışı yapamazlar. Normalde direk kadro dışı bırakmalı ... Burası Tatlıcayspor değil. Bruma istediği gibi gezdiriyor.
 
Son düzenleme:
Üst Alt