Savunmaya Yerli Oyuncu Adayları - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Mariano ayrılırsa altyapıdan emirhan civelek takımın alternatifi olur.ayrıca gökay güney,marcao var.kiraladığımız luyindama ve semih kayanın bonservisi alınmalı.solbeke yusuf acer ,umut meraş,caner cavlan üçlüsünden biri gelebilir.linnes takımda kalmalı
Takımın as sağbeki olmalı.nagatomo 32 yaşında artık 3.5 milyon euronun üstü bonservis geliyorsa gidebilir.sol beke umut meraş ve yusuf acer ikilisini alabiliriz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Semihin bonservisi alınmamalı. 1 kuruş etmez zaten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Semihin bonservisi alınmamalı. 1 kuruş etmez zaten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir ihtimal sordum ne dersiniz. O konuda haklısı gökay güney var.bide bu schalke 04 2.takımında sol oynayan sol ayaklı stoper görkem canı alırsak.gökay güney ve görkemcan iyi yedekler olur .bende semih kayayı istemiyorum.luyindama,marcao,gökay güney,görkemcanlı stoper hattı bize yeter.umut meraşı ve yusuf aceri eğer nagatomo giderse ikisini birden mutlaka almalıyız sol beke.sağbeke ihtiyaç yok mariabo gitse dahi emirhan civelek ve martin linnes yeter.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Savunmaya mecburen bir kac yerli oyuncu almamiz gerekiyor. Stoper lazim, Ömer Bayram cöp ciktigi icin sol bek lazim. Hatta sag bek bile düsünülebilir, 4 bek yabanci olmamali. Stoper en az 2 yerli oyuncu olmasi gereken bir mevki, elimizde gelecegi mechul bir Ozan var.

Stoper: Merih Demiral, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Ertuğrul Ersoy, Hüseyin Türkmen, Eray Cömert

Sol Bek: Aziz Behich, Umut Meraş, Caner Cavlan

Sağ Bek: Zeki Çelik, Burak Kapacak, Nazım Sangare, Mert Müldür (Her yerde oynuyor)

14 oyuncudan en az 2'si transfer edilmeli.
ziya erdal

ayrıca behiç yerli mi
 
Bizim doğru fiziksel yüklemeyle 2000 jenerasyonunun etinden sütünden yararlanma şart. Zaten ülkenin en iyi akademisi, Fenerlisi-Beşiktaşlısı en potansiyelli çocukları bizde abi, niye gidip şark kurnazı Anadolu takımlarının 25 yaşındaki vasatlarına milyonlar bayılalım? Ozan tabii ekstrem bir örnek ama fiziğinizi oturtursanız hiç yoktan Semih Kaya gibi 1.5-2 yıl doğru partnerlerle katkı vermenizin önünde bir engel yok. Süleyman Luş, Gökay Güney, Yunus Akgün, Atalay Babacan gibi hakikaten yetenekli örnekler de bir zahmet doğru şekilde güçlendirilmeli ve takıma katılmalı. Takımda lafta 4 tane sol bek var, ilk 2 alternatif de ters ayaklı. (Yuto, Martin) Ben hocanın Ömer Bayram üstü Emre Taşdemir transferini pek anlamlandıramadım ama çok az oyuncu Ömer'den kötü olabileceği için sene sonu zaten maaşı düşük olan Ömer'in kontratından çıkıp Süleyman A takıma katılmalı. Diğer eklemeler de aynı şekilde yavaş yavaş yapılmalı. Yemin ederim Anadolu takımlarının 30'una merdiven dayayıp kariyerinde adam akıllı 1 sene top oynamış oyuncularına 2-3 milyon savurmaktan gına geldi artık. Yatırım yapıp boşa gidecekse de bu çocuklara gitsin bundan sonra. Ki çocukların safi aldıkları eğitim, gördükleri akademi ve Terim faktörüyle zaten kendinden 10-12 yaş büyük ''abi''lerine göre futbol hayatlarına 1-0 önde başladıklarını da unutmamak gerek.
 
Üst Alt