Şaziye Aslan Galatasaray'da | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şaziye Aslan Galatasaray'da


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
679370620.jpg


Spartak Moskova ile sözleşmesini fesheden milli basketbolcu Şaziye İvegin'in, Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Sezon başında kurduğu müthiş kadroya rağmen ligde 8 maçta 3 yenilgi alan ve zirveden uzaklaşan Galatasaray, geçen sezon da kadrosunda bulunan ABD'li oyuncular Vickie Johnson ve Sophie Young'ın yanı sıra Şaziye'yi de renklerine bağlayarak gücüne güç katmak istiyor. 1.82'lik milli basketbolcu ile Polonya kulüplerinin de ilgilendiği öğrenildi.
 
Gelirse zaten müthiş olan kadromuza biraz daha güç katar Şaziye.



Haber internette yayıldı ama resmi kaynaklardan ses seda yok.



Gelirse çok faydalı olacağı kesin, ofansif yönümüzü şahlandırabilecek seviyede bir oyuncu.



Hayırlısı bakalım, gelmesi temennimiz..
 
play-off lara katılmanın yeteceği bir ligde zirveden uzaklaşmak önemsiz.. hedefimiz şampiyonluksa karşımıza gelen bütün takımları yenmeliyiz ve fenerle de hangi turda karşılaşacağımız önemsiz.. şuan için avrupa'da da finale emin adımlarla gidiyor takım.. şaziye transferi çok iyi olur..
 
Cevap: Şaziye Aslan Galatasaray yolunda



Şaziye 'Dişi Aslan' oldu

Galatasaray, Spartak Moskova Region ekibiyle yollarını ayıran milli oyuncu Şaziye Karslı ile anlaştı.HABERTÜRK
 
Cevap: Şaziye Aslan Galatasaray yolunda



CİM BOM'DAN POTADA TRANSFER!..

Haberi yazdırın 25 Aralık 2008 11:18









Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, Rusya'nın Spartak Moskova Region ekibiyle yollarını ayıran milli oyuncu Şaziye Karslı ile anlaştı.



Sarı-kırmızılı kulüple Şaziye Karslı'nın resmi sözleşmeyi bugün imzalayacağı, ancak mukavele süresiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.



26 yaşında ve 1.82 metre boyundaki milli sporcu, Türkiye'de daha önce BOTAŞ Spor, Fenerbahçe ve Beşiktaş Cola Turka'da forma giymişti.
 
Cevap: Şaziye Aslan Galatasaray yolunda



aziyeob4.jpg


Şaziye Karslı Galatasaray’da





Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, bu sezon Rusya’nın Spartak Moskova takımında oynayan Şaziye Karslı ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferimiz, 29 Aralık 2008 Pazartesi günü takıma katılıp antrenmanlara başlayacak.



Geçen sezonun Euroleague şampiyonu Spartak Moskova’da fazla süre alamadığı için sözleşmesini fesheden ve Galatasaray ile anlaşan Şaziye Karslı, daha önce Türkiye’de Botaş, Fenerbahçe ve Beşiktaş Cola Turka formaları giydi. Kulüp ve A Milli Takım bazında birçok kupa ve başarı kazanan Karslı, 2006’da TBBL All Star 3 sayı yarışmasında birinci oldu.





Şaziye Karslı

Doğum Tarihi: 8 Şubat 1982

Doğum Yeri: Adana

Boyu: 1.82

Mevki: Kısa Forvet

Kariyeri:

1994-2004 Botaş

2004-2007 Fenerbahçe

2007 New Wash Montigarda (İtalya)

2007-2008 Beşiktaş Cola Turka

2008 Spartak Moskova (Rusya)





Kaynak:Galatasaray.Org
 
Cevap: Şaziye Aslan Galatasaray yolunda



En ufak bir bilgiye sahip değilim hakkında.Ama oynadığı takımlara bakarsak Fenerbahçe,Beşiktaş,Moskova..İyi transfer oldu yahu. :D
 
Şaziye Karslı Galatasaray'da!



saziye-karsli001.jpg





Şaziye Karslı G.Saray'da





Galatasaray Bayan Basketbol Takımımız, Rusya'nın Spartak Moskova Region ekibiyle yollarını ayıran milli oyuncu Şaziye Karslı ile anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübümüzle Şaziye Karslı'nın resmi sözleşmeyi bugün imzalayacağı, ancak mukavele süresiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.



26 yaşında ve 1.82 metre boyundaki milli sporcu, Türkiye'de daha önce BOTAŞ Spor, Fenerbahçe ve Beşiktaş Cola Turka'da forma giymişti.



Kaynak: AA
 
Cevap: Şaziye Karslı Galatasaray'da!



Galatasaray camiasına hayırlı olsun.Şaziye'nin başarılı işler yapacağına inanıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt