Schalke 04 Takip Başlığı - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Schalke 04 Takip Başlığı


Cevap: # Schalke 04



Benim küçükken retina tabakam çizilmişti 2 hafta tek gözüm körü gibiydi, hiç bir şey görememiştim.Daha ciddi bir sorun gibi duruyor bence en az 1ay o göz randıman vermez.



KAYNAK : Tecrübe(m)
 
Cevap: # Schalke 04



Schalke rezillik üstüne rezillik yaratmaya devam ediyor.. Takım haberlerini koymak istiyorum ama koyacak haber yokki anasını satıyım.. Ordan elendi, buna mağlup oldu, Rutten takımın azına etti vs.vs.vs. uzayıp gidiyor.. Oyun yok, tek pas yok, Farfan, Kuranyi ne yaptığını bilmeden öyle geziyor sahada, Altıntop'tan başka top oynayan adam yok. Ernst gitti orta saha tamamen çöktü, Mainz bile eze eze yendi 1 - 0 bitsede... Seneye Avrupa kupalarına katılmama ihtimalleri var, zaten şu andada yoklar.. Yani rezalet başka söz bulamıyorum, taraftar çıldırmış vaziyette bu Fred Rutten denen gerzeği neden hala takımın başında tutuyorlar anlamıyorum anlayan varsa söylesin...



o zamanlar türkçen çok güzelmiş sato
 
orijinal formasini alacam, zafer bayramimizi kutladilar. almanyada pek takim tutmazdim, biraz bremen sicak gelirdi ozilden dolayi. bundan sonra schalkeliyiz. bu vesileyle almanyada da takim edinmis oldum
 
Schalke 04, EURO 2016'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Balázs Dzsudzsák için devreye girdi. (NTV Spor)
 
şalkenin acilen fatih terim le anlaşması lazım koca potansiyel senelerdir yalan ediliyor bildiğim kadarıyla başkanları gs aşığıydı terim hocamı ikna edip getirmeyi düşünmeliler bu devran böyle gitmez.
 
Üst Alt