Schalke 04 Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Schalke 04 Takip Başlığı


Cevap: Schalke Konu Başlığı



Emir 4 dakika olmuş :D:rolleyes:



Schalke bu sene gerçekten çok kötü Uefadan elendi ligde pek güzel sonuçlar alamıyorlar,bakalım 2. yarıdaki performansları nasıl olacak
 
Cevap: Schalke Konu Başlığı



Lincolnun oynabilecegi bir taktik dizilimleri yok zaten



İleri hattı 3 oyuncu ile oluşturuyorlar,Halil-Kuranyi-Farfan şeklinde,Lincoln tarzı oyuncu olarak rakitiç var ama sürekli yedek bekliyor.
 
Cevap: Schalke Konu Başlığı[Tüm Konular]



Takımları falan neyse de statları müthiş bea. İnşaallah bizim stad da en az Veltins Arena kadar güzel olur.
 
Cevap: # Schalke 04



Schalke rezillik üstüne rezillik yaratmaya devam ediyor.. Takım haberlerini koymak istiyorum ama koyacak haber yokki anasını satıyım.. Ordan elendi, buna mağlup oldu, Rutten takımın azına etti vs.vs.vs. uzayıp gidiyor.. Oyun yok, tek pas yok, Farfan, Kuranyi ne yaptığını bilmeden öyle geziyor sahada, Altıntop'tan başka top oynayan adam yok. Ernst gitti orta saha tamamen çöktü, Mainz bile eze eze yendi 1 - 0 bitsede... Seneye Avrupa kupalarına katılmama ihtimalleri var, zaten şu andada yoklar.. Yani rezalet başka söz bulamıyorum, taraftar çıldırmış vaziyette bu Fred Rutten denen gerzeği neden hala takımın başında tutuyorlar anlamıyorum anlayan varsa söylesin...
 
Cevap: # Schalke 04



Westermann nikah tazeledi



Kötü günler geçiren Schalke'de olumlu bir gelişme oldu ve Westermann sözleşmesini uzattı.







Schalke menajerini kaybetti, ligde kötü durumda, kaptanları kaptanlığı bıraktı, Almanya Kupası ve UEFA Kupası’nın dışında kaldılar.



Gözüktüğü gibi Schalke’de işler hiç de iyi gitmiyor. Yine de Alman oyuncu Heiko Westermann’ın sözleşmesini uzatması, kulüpte biraz da olsa bir sevinç yarattı.



25 yaşındaki oyuncu, yeni sözleşmesiyle kendini 30 Temmuz 2014’e kadar Schalke’ye bağladı.



Heiko, kulübün resmi web sitesine şunları söyledi: “Benim için zor bir karar değildi. Kalbimde Schalke var ve bu formayı giymekten gururu duyuyorum. Maalesef şu an olmamız gereken yerde değiliz. Eğer stada ve taraftara bakarsanız, imza atmak daha kolay olur.”



Westermann, bu sezon Schalke’nin önemli oyuncularından biri haline geldi ve çok yönlülüğü bu sezon takıma faydalı oldu. Alman oyuncu stoper, bek ve orta sahada oynayarak takım oyuncusu olduğunu kanıtladı. Bu sezon oynadığı 23 maçta altı gol atmayı başardı.
 
Cevap: # Schalke 04



asamoah_sevinc_ciglik.jpg




Schalke İkinci Yarıda!



Bundesliga'da 8. haftanın açılış maçında Frankfurt'u konuk eden Schalke, ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti..



-SCHALKE: 2 - FRANKFURT: 0



Stat: Auf Arena



Hakem: Michael Kempter



Neuer, Höwedes, Zambrano, Bordon, Westermann, Rafinha, Moritz (Dk. 78 Pliatsikas), Kenia (Dk 58 Asamoah), Schmitz, Farfan, Kuranyi (Dk. 83 Rakitic)



Frankfurt: Nikolov (Zimmermann), Ochs, Franz, Chris, Spycher, Steinhöfer (Dk. 73 Caio), Schwegler, Selim Teber, Köhler, Meier, Amanatidis (Dk. 61 Liberopoulos)



Kırmızı kart: Dk. 86 Schwegler



Goller: Dk. 66 Asamoah, dk. 90 Farfan (pen.)



Bundesliga'da 8. haftanın açılış maçında Schalke, Auf Arena'da Galatasaray'ın eski hocası Michael Skibbe'nin takımı Frankfurt'u konuk etti.



Ev sahibinde milli futbolcumuz Halil Altıntop'un yedekler arasında otururken, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın 58. dakikasında Felix Magath, Gana Asıllı Alman golcüsü Gerald Asamoah'ı sahaya sürdü ve bu değişiklik 8 dakika sonra sonuç verdi. Asamoah, maçtaki sessizliği bozan isim oldu Schalke 1-0 öne geçti. Konuk ekipte 86. dakikada Schwegler, ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken, son dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Farfan, skoru belirledi: 2-0.



Bu sonucun ardından Schalke, maç fazlasıyla Hoffenheim'ı geride bırakıp 16 puanla 3. sıraya yükselirken, Frankfurt 10 puanda kaldı.



www.ajansspor.com
 
Üst Alt