Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanımız Adnan Polat yaptığı basın toplantısıyla seçim kararı aldığını ve tarihini ise 7 Mayıs 2011 olarak açıkladı.



İşte Başkanımızın açıklamaları;



"Mali İdari Genel Kurulumuzda bir konuşma yapmıştım, sorulara cevap verirken, genelde 600 kişi civarında kongre yaparız burada 2000 civarında insan var demiştim. Tüm talepleri aldık ve Galatasaray'ın menfaateleri doğrultusunda karar vereceğimizi söyledik. Genel kuruldan sonra 10 gün geçti. Divan zaptını cuma günü saat üç civarında aldık, ondan sonraki ilk toplantımız salı günüydü ve bugün çarşamba aslında bu açıklamayı daha erken yapacaktık.



Galatasaray'da yönetici olarak 9. yılımı doldurdum. Son üç yılında başkanlık yaptım. Beni bu görevlere layık gören üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Daha önce görev yaptığım 90'lı yıllarda ve şu an Galatasaray'ın en zorlu dönemlerinde sorumluluk almak bana nasip oldu. Özellikle son 5 yıllık bunalımlı yıllarda görev alma cesareti gösterdik. İşimizi ve kendimizi bir kenara bırakarak Galatasaray için yoğun mesai harcadık. Bu sadece Galatasaray sevgisi meselesiydi. Her şeyi bir kenara bıraktık ve tüm enerjimizi harcadık. Galatasaray yönetimini cazip hale getirdik. Kulubümüzü kimsenin cebinden idare edilmeyen bir kulup haline getirmek istedik. Taraftarıyla arasındaki mesafeyi kısaltan ve büyük hedefe yürüyen büyük Galatasaray hedefini yakalamak istedik. Bunda başarılı olup olmadığımıza tarih karar verecek. Ben ve arkadaşlarım tüm gücümüzü harcamış olmanın huzurunu taşıyoruz. Üç yıla çok önemli işler sığdırdık. Çok önemli dört projeyi bitirdik. İş yapmaya çalışan herkes gibi hata yaptık. Az iş ve hatasız olmaktansa çok iş yapma yolunu seçtik. Bugün de olsa aynı yolu seçerdik, kaybedecek vaktimiz yoktu. Galatasaray aşkı taşıyanların yaptıklarımızı gördüklerine eminim.



Yaşananları burada tekrar etmeme gerek yok. Ancak bu süreç her şeyi net bir şekilde açığa çıkardı. Bazılarının kendisini Galatasaray'ın sahipleri olarak hazırlattıkları senaryoları, bunları üyelerimize kabul ettirmeye çalışanları. Medya kanalıyla başkanlık makamını yıpratmaya çalışanları, içinde seçildiği yönetime köstek olmaya çalışanları ve özel işlerinde Galatasaray'ı atlama taşı olarak kullanmak isteyenleri gördük. Mevcut yasalar ve tüzük bizi seçime götürmeye zorlamıyor ve seçime girmemize de engel olmuyor. Denetleme kurulu ibrasının içinde, Galatasaray yönetimiyle ilgili idari konularda rapor var. İdari olarak ibra edilmeme de var. Bu yapılanlar gönlümüzü yaraladı. Başlattığımız işleri bitirerek normal zamanda seçime gitmek arzumuzdu. 7 Mayıs 2011 günü seçim tarihi olarak belirledik ancak çoğunluk sağlanamayacağı için Genel Kurulu 14 Mayıs'ta yapma kararı aldık.



"HAKKINIZI HELAL EDİN!"

Hakkınızı helal edin. Galatasaraylılar asil yüreklilerdir, aklı ve vicdanı hür hareket ederler. Bize bu yapılanlar Galatasaray'da yeni bir yapılanmamın uygulaması olmasın. Bu sıkıntılı dönemde benimle omuz omuza mücadele eden arkadaşlarıma, abilerime ve bizimle veren herkese teşekkür ediyorum saygılarımla."



Taraftarlarımızn dikkatine;



Öncelikle Mahkeme Kararı doğru ve iptal edildi.Bu karar seçimden 2 hafta önce tekrar oylanır kural yerine oturmuş olur.Seçim kararı ise Adnan Polat ve Yönetim kararıdır.7 Mayıs Genel Kurul çoğunluk sağlanamama konusu prosedür gereğidir,bundan dolayıda seçim 14 Mayıs'da yapılacakdır.Kafada soru işareti kalmasın.
 
Cevap: Başkan Nöbeti



:asd:



inan.jpg
 
Cevap: Başkan Nöbeti



bir başkan isterim Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;

Olursa bir şikâyet ölümden olsun.
 
Cevap: Başkan Nöbeti



-----------------------------------------





BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ





------------------------------------------



:lol:
 
Cevap: Başkan Nöbeti



Aysal-Öztürk yüzde 90 birlikte olacaklar..Tek aday olarakda seçime girerler..



Seçimle ilgili haberleride burada paylaşalım..Her gazetedede farklı haberler çıkacaktır..Tek tek konu açmayalım.
 
Cevap: Başkan Nöbeti



Eger amac futbol'da basari yakalamaksa, yönetimin tek görevi sadece saglam bir futbol komitesi kurmak olacaktir. Eger saglam bir futbol komitesi bastan kurulursa, yönetimlik is olmaz zaten. Bu komite islerini düzgün yapmasi lazim, profesyonelce yönetmesi lazim, takimimizin haklarini gerektiginde korumasi lazim, basinla girdigi mücadelelerden galip cikmasi lazim ve en önemlisi takimda "aile" ortami olmasi lazim. Küsmeler, tartismalar olacaktir, olmazsa zaten orada bir sorun var. Ama önemli olan, iyi günde kötü günde kenetlenebilmektir.



Burada is sadece futbol komitesine düsmüyor, futbolcusundan malzemecisine, caycisindan temizlikcisine, yemekhanedeki elemanlardan tercumanina kadar hepsi birlik beraberlik icerisinde olmasi gerekiyor.



Aslantepe hazir, Nike ile milyon dolarlik anlasmalar hazir, yeni hoca yakinda gelecek, yeni bir kadro ve yeni bir baskan. Hadi hayirlisi diyelim, heyecanla bekliyoruz.



Yeni bir dönem basladi artik!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt