Sefer Karaer | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sefer Karaer


seffer.jpg



Sefer Karaer

Galatasaray Eski Futbolcusu



20 Ekim 1956 İstanbul 'da doğdu. Profosyonel anlamda Karabükspor'da başlayan futbol kariyeri 1979 'lu yıllarda Anadolumuz'un güçlü takımlarından Kayserispor'da devam etti. Kayserispor'da ki başarılı futbolu ; defans'a takviye isteyen Galatasaray Yönetimi'nin dikkatini çekmesiyle 1981-1982 sezonunda Teknik Direktör Jupp Derwall döneminde Galatasaray'a transferi ile noktalandı. Galatasaray savunmasında sağ ve sol bek olarak görev aldı. Erdoğan Arıca'nın Fenebahçe2ye transfer olmasıyla birlikte sürekli savunmanın sol kanadında görev yaptı. Risk'e girmeyen, markajı seven ve çalışkanlığı ile takdir gören bir futbolcumuzdu. İViç döneminde geçirdiği bir sakatlık sonucu veriminde düşme oldu. Ve Kocaelispor'a kiralık gitti. Bura da kısa sürede eski gücünü yakalayan Sefer Karaer tekrar Galatasaray'a dönüş yaptı. 1986-1987 sezonunda ise Galatasaray'dan Denizlispor'a kiralık gitti.

Daha sonra ki sezonlarda yeniden yapılanmaya giden Galatasaray yönetimi Sefer'siz bir kadro oluşumuna gidince Sefer'de kendi geleceğini yönlendirdi. İstanbul'a dönüş yaptı 3. Lig takımlarından Galataspor kulübünde 39 yaşına kadar aktif futbol oynadı. Ve burada da futbol kariyerine son noktayı koydu.

Malumunuz olmak üzere yine kendisi gibi bir defans oyuncusu olan Anıl Karaer'inde babası olan Sefer, Oğlu Anıl'ı veliaht olarak bırakmış oldu.

Bu vesile ile değerli futbolcumuz Sefer Karaer'i birazcık tanımış ve yad etmiş olduk.

Sevgiyle kalın.
 
Cevap: Sefer Karaer



Anıl Karaer'in de babasıdır kendisi.

Bir iki kez halı saha maçını izledim kendisinin, babamın takımında :)
 
Cevap: Sefer Karaer



Anıl Karaer'in de babasıdır kendisi.

Bir iki kez halı saha maçını izledim kendisinin, babamın takımında :)



Nuri'cim Sevgili Sefer Karaer ile ilgili GSCimbom adına güzel bir röportaj bekleriz o zaman :)

Veya GSCimbom'a üye olsun, anılarını paylaşsın bizlerle ; ne kadar güzel olur ama :)

Sevgiyle kal.
 
Üst Alt