Selçuk İnan: "Beni Trabzonspor maçına yetiştirin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan: "Beni Trabzonspor maçına yetiştirin"


galatasarayli-futbolcu-selcuk-inan-in-galaxy-s8-davasinda-karar-cikti-1515484396.jpg


Milli Takım kampında sakatlanan Selçuk İnan, kulüp doktorlarına durumunu bile sormadan isteğini açıkladı. Kaptan, mutlaka Trabzon maçında oynama istediğini sağlık heyetine söylerken ilk kontroller sonrasında umut ışığı belirdi.

A Milli Takım kampından gelen Selçuk İnan'ın sakatlık haberi G.Saray'da da telaşa neden oldu. Ligin kritik maçlarından birinde bu hafta Trabzonspor'u konuk edecek olan G.Saray'da Fernando'nun cezalı olması teknik kadroyu zorunlu değişime iterken Selçuk İnan'ın da sakatlığı moralleri daha da bozdu.

Deneyimli oyuncunun milli takım kadrosundan çıkarılmasının ardından G.Saray sağlık kurulu da hemen harekete geçti ve oyuncunun durumunu kontrol altına almak istedi. Selçuk İnan ise İstanbul'da kulüp doktorları ile görüşmeye gelirken ilk sözleri "Beni Trabzon maçına yetiştirin" oldu. Kulüp doktorları adalesinde sertleşme olan deneyimli oyuncuyu kontrol ederken içini de rahatlattılar.

TERİM FAKTÖRÜ

Fatih Terim'in göreve gelmesi, Badou N'diaye'nin satılması sonrasında yeniden ilk 11'de kendine yer bulan, performansı da yükselen Selçuk İnan, bu zor dönemde Fatih Terim'in güvenini de boşa çıkarmak istemiyor. Fernando'nun yokluğunda Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri olan Selçuk İnan, kendi durumunun nasıl olduğunu sormadan bu maçta oynamak istediğini direkt söyledi.

Sağlık kurulu hemen ilk kontrolleri yapıp tedavi sürecini de başlattı. Selçuk İnan'ın sakatlığının çok ciddi olmadığı ilk kontroller sonrasında belli olurken pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak maçta forma giymesi de bekleniyor.

Vatan
 
Sakat olmayan hali fazia birde sakat çekeceğiz. Fernando niye kart görüyorsun birader bizi bitirdin be
 
Donk-Tolga olacağına Donk-Selçuk olsun diyeceğiz mecburen.Bir şekilde götürüyorlar orayı.El mecbur yani.Yoksa yerine eli ayağı düzgün birisi olsa kadroya bile girmesini istemem
 
Üst Alt