Selçuk İnan Dibe Vurdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan Dibe Vurdu!


selcukinan-2.jpg

Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, "O bizim kaptanımız, takımda tutacağız" dese de Selçuk İnan'ın Galatasaray’da oldukça mutsuz olduğu bildirildi. Selçuk'un özellikle sona günlerde moral olarak çöktüğü gözlemlendi.


BURAK'TAN AÇIK ÇAĞRI

Öte yandan Trabzonspor'a imza atan Burak Yılmaz, yakın arkadaşı Selçuk İnan'ı adeta Trabzonspor'a davet etti. Burak, "Selçuk İnan benim arkadaşım değil, kardeşim. Sadece soyadlarımız aynı değil. Tabii ki hocamızın takdiridir ama onunla her takımda oynamak isterim. Bunu da çekinmeden söyleyebiliyorum" ifadelerini kullanarak Selçuk'u Trabzonspor'da görmek istediğini dile getirdi.

Gamaspor
 
Defolllll.4 senedir yatarak milyonları cebe indirdin.İnsanda biraz onur,gurur,haysiyet olur.En erken zamanda tekmeyi basmalıyız.
 
Selçuk inan niye dibe vursun. Kaç yıldır top oynamadan milyonları cukkalıyor. O oynamadıkça dibe vuran biziz. Defolsun gitsin.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Galatasaray'a fayda sağlamayan bir futbolcunun kaptan olmasına son derece karşıyım. Takımımızda 1. kaptanın Muslera olması gerektiğini düşünüyorum.Senelerdir takımımızda adeta el freni görevi gören Selçuk efendinin kesinlikle 11 de olmasını istemiyorum.
 
Üst Alt