Selçuk İnan, Galatasaray'da Sözleşmesini Tamamlayacak! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan, Galatasaray'da Sözleşmesini Tamamlayacak!


f4711af9f82f911ed2b38e8b1452c34a.jpeg

Galatasaray'daki performansı sürekli eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve en son Beşiktaş derbisinde oyundan çıkarken ıslıklanan kaptan Selçuk İnan hakkında bugün flaş bir iddia ortaya atıldı.


Buna göre Selçuk İnan'ın Galatasaray'da mutsuz olduğu ve eski takımı Trabzonspor'a yeniden dönebileceği iddia edilmişti.

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın eski öğrencisini takımında görmeyi istediği öne sürülmüştü.

Goalbien.com'a konuşan Selçuk İnan'ın menajeri Galatasaray kaptanı hakkında flaş açıklamalara imza attı.

''SELÇUK İNAN, ÇİN, TRABZONSPOR...''

Gündeme bomba gibi düşen transfer iddialarının ardından Goalbien.com'a konuşan Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüğü iddialarına ''Ben ne Muharrem Usta ile ne de başkasıyla görüştüm. Selçuk İnan Galatasaray'ın futbolcusudur'' şeklinde konuşan Altıparmak bu iddiaların nereden çıktığını anlamadığını ifade etmesi dikkat çekti.

Sarı kırmızılı oyuncunun Galatasaray Kulübü ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunun altını vurgulayan Altıparmak, İnan'ın kulüpte mutsuz olduğu iddialarını da açık bir dil ile yalanladı.

Ersun Yanal ve Muharrem Usta ile görüşmediğini yalnızca Okay Yokuşlu'nun sözleşme detaylarının ilerleyen günlerde belli olacağını kaydeden Batur Altıparmak, Selçuk İnan'ın sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesini tamamlayacağını açıkladı.

Devre arasında ve sezon başında Çin'e transfer olacak iddialarına da değinen Batur Altıparmak, ''Ne Çin, ne de başka bir ülke. Selçuk İnan sözleşmesine bağlı kalacak'' sözleri kaptanın sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında da ipuçları verdi.

GOALBIEN.COM - ARDA ÜN - ÖZEL HABER
 
halen nasıl ıkı yıllık sözleşmesi var arkdaş bununla sözleşme yenileyenler bir asırmı anlaştılar ne yaptılar
 
Böyle bir oyuncunun sözleşmesini uzatarak bizleri onore eden sn.ünal aysala sonsuz müteşekkiriz

tapa
a
l
k
 
İnş defolup gider. Çekilecek çile değil

Hala hiçte utanmıyor ya haram para alıyor resmen

Gerçi bunla çok uzun süreli sözleşme yenilenmesi büyük hataydı zaten
 
Tudor tekmeyi basacak.Defolup gidecek.Başka bir seçenek söz konusu olamaz.İlk 2 sezonu dışında 4 sezondur yatıyor.Bunun gibi kaptan olmaz olsun.:mad:
 
Tudor kadroda düşünmüyorsa (bir zahmet düşünmesin) ve sanmıyorum ama yönetim de göndermekte ısrarcı olduğu halde Selçuk kalmakta diretirse kadro dışı bırakılır, Eboue gibi kendi başına takılır ve o yaşta o kadar maç eksiğinden sonra bir daha 45 dakikayı tamamlayamaz hale gelir ve sözleşmesinin bitmesiyle futbolu bırakmak zorunda kalır.

Hadi Eboue gitti, bir daha dönmeyecek ve kendisi bir süre sonra hatırlanmayacak da. Ama Selçuk muhtemelen burada yaşamaya devam edecek, antrenörlük/yorumculuk falan yapacak. Hep göz önünde olacak. Bu şekilde bu yaptığı da hafızalarda hep taze kalacak ve GS taraftarından sürekli tepki alacak. Bunu göze alır mı almaz mı karakteri gösterir.
 
Bu gidecek! Baslarim menajerine de, sözleşmesine de! Hayrat mı açtık şerefsizler?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç bir yere gitmez sözleşmesi bitene kadar a2 takımına kaptanlık yapar.Sonra futbolu bırakır yorumcu olur galatasarayı kötüler futbol hayatımı bitirdiler diye orda burda sallar ama alacağı 6 m€ dan vazgeçmez


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt