Selçuk İnan: "Hakemler şampiyonluğa etki ettiler!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan: "Hakemler şampiyonluğa etki ettiler!"


Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Hürriyet gazetesinden Ali Naci Küçük’e röportaj verdi. Yıldız oyuncu röportajda hakem Cüneyt Çakır ile arasında geçen bir olayı anlattı. İşte o röportajdan birkaç bölüm:

Şampiyonluk yarışında geri kalmanızda hakem hatalarının bir etkisi var mıydı?



Başkanımız Dursun Özbek de bu konuda görüş bildirdi. Ona katılıyorum. Bu yıl hakem hatalarıyla birçok maç kaybettik. Şampiyonluğa tesir ettiler. Bütün kırılma maçlarında aleyhimize kararlar verdiler. Bu kadar tesadüf olamaz, birçok maçta penaltımız verilmedi. Tam tersi aleyhimize verilenler oldu.


Maçın içinde de bence ufak ufak ince ince kararlar verdiler. Çevireceğimiz maçları dahi kazanmamıza izin vermediler. Tabii bunları bilerek yaptıklarını söylemiyorum ama sanki bu sene Galatasaray'ı hakemler de çok önemsemedi. Ya da farklı planları vardı diyelim, bilemiyorum. Hakem hatalarından en çok muzdarip olduğumuz sezon bu sezon oldu.

O bizim şampiyonluk yarışında kırılma maçımızdı. Kazansaydık şampiyonluk şansımız devam edebilirdi. Bizim açımızdan ikinci kırılma maçı da Beşiktaş derbisi oldu. Yasin Öztekin'in verilmeyen bir penaltısı vardı. O pozisyon bana göre net penaltıydı.




Sana göre Galatasaray bu sezon neden yarıştan erkenden koptu?



Yanlışı birçok yerde bulabilirsiniz. Önce futbolcularda, daha sonra yöneticilerde. Kimine göre yapılan yanlış transferlerde, kimine göre de oyuncuların bireysel olarak yeterli performans gösterememesinde.

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıktık ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Bunda hoca değişiklikleri ve oyuncuların performanslarının istenilen seviyede olmaması etkili oldu.

Bunların hepsi bir araya gelince dördüncülük ya da üçüncülük kaçınılmaz oluyor. Bu yanlışlarımızdan ders çıkarıp hatalarımızı tekrarlamadan şampiyonluğa ulaşmamız gerekiyor.


Taraftara yeni sezon öncesinde neler söylemek istersin?



Son iki sezon istemediğimiz şekilde bitti. Taraftarlarımızı mutlu edemedik. Ama bunlar da futbolun bir parçası. Bunu bilmeleri gerekiyor. Her düşüşün illa ki bir çıkışı vardır. Amacımız en çabuk şekilde Galatasaray'ı bulunduğu durumdan yukarılara taşımak. Ben önümüzdeki sezon için çok umutluyum. Çünkü yaşayabileceğimiz en kötü şeyleri zaten yaşadık. Gelecek sezon için taraftarlarımıza rahat olmalarını söyleyebilirim.

Hürriyet
 
Son düzenleme:
Peki biz ne yaptık?

Sorusunu kendilerine sordularsa bu açıklamayı da yapabilirler.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Maclarda konussaydin ya lan? Lig bittikten 2 ay sonra mi aklin basina geldi

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
 
Aklına yeni mi geldi? Sen kaptansın. Haksızlık varsa eğer, ceza alma pahasına çıkacaksın çatır çatır konuşacaksın. Bu saatten sonra neye yarar?

Kaptanlık, pazubandı takmak değildir sadece.
 
Üst Alt