Selçuk İnan: "Hedefimiz devam ediyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan: "Hedefimiz devam ediyor"


0d97b9b54b454b1390a3fa17f6642907.jpeg

Gençlerbirliği karşısında kariyerindeki 12. frikik golünü kaydeden Selçuk İnan, karşılaşma sonrası “Enteresan bir maç oldu. Son iki hafta son dakikada attığımız gollerle kazanıyoruz. Her maç zor. İyi takımlar var. Zor da olsa maçı kazanmak güzel. Hedefimiz devam ediyor. Zor da olsa 3 puanı aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Selçuk İnan, attığı frikik golü için “Aslında Podolski de vurabilirdi. Benim vurmama karar verdik. Hissetmiştim. Allah’a şükürler olsun kazandık” ifadelerini kullandı.

Kaptan, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlarken şu sözlerle konuşmasını tamamladı: “Galatasaray Kaptanı olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Son zamanlarda yaşadığımız olaylar var. Aramızda da konuşuyoruz. Bugün “Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol” pankartıyla sahaya çıktık. Biz futbolcuyuz, televizyon programları yapan abilerimiz var. Bizi her zaman eleştirebilirler. Onların işi bu. Benim onlardan ricam, insanları yönlendirebiliyorlar. Futbol bir oyundur, güzel bir oyundur. Bunun zevkini almamız, bunu insanlara aşılamamız lazım. Taraftarlık küfrederek hesap sormak anlamına gelmiyor. Bunu hep belirtmeliyiz. Alt liglerde birçok arkadaşım var. Onlarla da konuşuyorum. Bunu bizden rica ediyorlar. Biz özel bir iş yapıyoruz, bunun farkındayız. İnsanları mutlu etmek istiyoruz. Golü attığımda annem için babam için arkadaşlarım ve taraftarlarım için sevindim. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Genelleme yapmak istemem ama alt liglerde yaşanan o kadar şey var ki anlatsam inanamazsınız. Hepimizin duyarlı olması lazım. Tüm TV programcılarından insanları yönlendirmelerini, futboldan zevk almalarını tavsiye etmelerini istiyorum. Bir insan birine küfredemez. Nasıl bir insan maç kaybettiğinde küfür edebilir ki! Taraftarlık bu değil. Ben de futboldan sonra taraftar olacağım. Sinemada filmi beğenmediğinizde küfredemezsiniz, beğenmeyip çıkarsınız. Bir takım şampiyon oluyor. Diğerleri devamlı küfür mü yiyecek? Biz sesimizi duyurabiliyoruz ama alt liglerdekiler öyle değil. Benim Galatasaray Kaptanı olarak ricam bu. Taraftarları sevindirmek için de her şeyi yapıyoruz. Ama her şeyin belli bir noktası var. O noktadan sonrası taraftarlıktan çıkıp insanlığa giriyor…”

Selçuk İnan: "Hedefimiz devam ediyor"
 
Hic bir sekilde samimi bulmuyorum bu kaptan bozuntusu olacak adamin aciklamalarini. Begenmiyorsan rahatsiz oluyorsan defol git biz de kurtulalim senden sümsük.
 
ulan kisaca taraftar maci izlesin sesini kessin diyor, sen adammisin o taraftar bes kurus parasi yok maci izleyip bi nebze mutluluk ariyor, senmi? sen 3bucuk milyon euroyu cebine atip anca götünü dönüyon maclarda. asil en büyük haksizligi siz futbolcular yapiyorsunuzda neysseee!!!
 
Selçuk kısmen haklı bence. Şunu da ekleyeyim ama zira bu ama önemli. Basit bir oyun oynadığınız için milyon dolarlar kazanıyorsunuz. Bu aldığınız para sizin bu baskı ve stresi kaldırmanızı sağlamalı ! Sana bizzat küfür eden adamı kâle alman yanlış, o da ayrı bir konu. Galatasaray taraftarı çıkar, adam gibi ıslıklar istemediği futbolcuyu olur biter. Ajitasyon yapmana ve şahsi algılamana gerek yok. Semih Kaya'yı da çoğu Galatasaray taraftarı sevmez, hatta küfür eder ama karakteri ve duruşu on numaradır.
 
hangi futbol zevkini veriyorsunuz? ulan catir catir oynadinizda biz size küfür mi ettik? adam gibi oynayip herseyinizi verip kaybederseniz bu taraftar küfür etmez ayakta alkislar.
 
O alt ligdeki arkadaşlarına sor bakayım onların takımlarında oynayacak kadar gücün var mı? Sonra konuş böyle.
 
Yürü git. Karaktersiz. Tüm futbolcuların sesi olarak konuşuyormuş. Sen yat, bir bok yapma, kaçarak oyna. Seneler boyunca hep bahane bul. Sonra da küfür ötmöşö taraftör ööö.

Ezik

Bir de tüm taraftarlar olarak düzgün konuşabilen, random birini konuşsa neler diyecek acaba. Şerefsiz
 
Gol oldu sevindik bitti babanın hatrına atmadın. Hala çöpsün defol

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Selçuk'un futbolundan nefret ediyorum. Kız gibi yumuşak futbol stiline; geri pas, yan pas futbol anlayışına çok sövüyorum. Korner atışları berbat, genelde rakip kalecinin kucagına gidiyor.

Ama itiraf edeyim, penaltı ve frikikleri çok etkili.. Hadi penaltıyı gecelim, ama ceza sahası civarındaki frikikleri super. Selçuk atarken heyecanlanıyorum. Sneijderden bile daha etkili.
 
Selçuk'un futbolundan nefret ediyorum. Kız gibi yumuşak futbol stiline; geri pas, yan pas futbol anlayışına çok sövüyorum. Korner atışları berbat, genelde rakip kalecinin kucagına gidiyor.

Ama itiraf edeyim, penaltı ve frikikleri çok etkili.. Hadi penaltıyı gecelim, ama ceza sahası civarındaki frikikleri super. Selçuk atarken heyecanlanıyorum. Sneijderden bile daha etkili.

Penaltiyi gecmeyelim . Bazen bir maci 1 penaltinin sonucu ,bazen lig siralamani 1 macin galibiyeti belirler

penalti oldugunda 95% gol diyebildigin adam sayisi cok azdir ,cok yildiz oyuncuda bile bu ozellik yok

frikikler ekstra ama penaltida bu yuzde harika gercekten, bu penalti beceriksizligi bize manisada kupa kaybettirdi unutmayin

ayrica kornerler.. bizde kayserideki deniz turuc ya da genclerdeki aydin karabulut ayarinda bile etkili korner atan yok
 
Üst Alt