Selçuk İnan: "Kaptanlığını böyle şeylere alet etmem" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan: "Kaptanlığını böyle şeylere alet etmem"


24959.jpg

Antalyaspor maçında oynadığı futbol ve Muslera'dan kaptanlık bandını almasıyla yoğun eleştiri alan Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu:


"Aslında bu olaylarla ilgili açıklama yapmak bile çok üzüyor beni. Muslera benim kardeşim gibi sevdiğim birisi. Bundan önceki maçlarda da söylüyordu bana, oyuna girersen kaptanlık bandını sana vermek istiyorum diye. Fakat pozisyondan itibaren belki de ona uzak olduğum için böyle bir durum olmamıştı.

Normalde böyle durumlarda sessiz kalırım fakat, yaşananlar canımı acıttı. Bazen içinizde fırtınalar kopar ama sessiz durursunuz ya, bu da öyle bir durum. Galatasaray kaptanlığını asla böyle şeylere alet edecek bir adam değilim. İnsanlar bunu bilmeli. Bazı insanlar rant sağlamak için bu olaydan prim yapmak istiyor ama böyle bir şey olamaz. 16 yıldır profesyonel kariyerim var kimseyle bir tartışmam bile olmamıştır. Bir insana kötü bakarsanız kötü özelliklerini görürsünüz ama iyi özelliklerine de bakın biraz ki iyi özelliklerini de görün. Bence insanlar artık iyi olmayı denemeliler. Birinden zorla kaptanlık alacak birisi değilim hele ki bu Galatasaray kaptanlığı. Asla Galatasaray kaptanlığını böyle bir şeye alet etmem.

Taraftarlarımıza, camiamıza seslenmek istiyorum. Kimin oynadığı hiç önemli değil. Ben sorumluluklarımın farkındayım. Takım arkadaşlarıma elimden geldiğince yardım ediyorum. Tek hedefimiz şampiyon olmak ve bunu başaracağız."
 
Muslera: "Selçuk İnan saygıyı hak eden birisi. Takım için yaptıkları ortada. Bazı zamanlar çok gereksiz yere eleştiriliyor."
Muslera: "Selçuk İnan bu takımın birinci kaptanı. Ben ikinci kaptanıyım. Selçuk bazı zamanlarda çok çirkin eleştiriliyor." (beIN Sports)

Muslerada takım içi takımdaşlık bozulmasın diye böyle şeyler söylemiş. Yapma muslera...

via:twitter @futbolarena
 
Muslera lider olsa o bandı vermezdi. Muslera'dan kaptan maptan olmaz. Melo gibi birisi lazım o iş için. Ben Tudor'un yerinde olsam Reges'e verirdim kaptanlığı. Ama yardımcısı Ayhan olandan mantıklı kararlar almasını beklemiyorum.
 
selcuk bey takımının gol makinesi net kosu yapıyor gole gidiyor neden pası vermedinde geri döndün ? burak olsa napardın

2 kelime buna et vicdansız ben almıyorum senelik 3 milyon avro
 
Adamlık Wesley gibi 4.5M bırakıp gitmektir.
Adamlık Mancini gibi tazminatını almadan ceketini alıp gitmektir.
Adamlık takıma zarar verdiğini ve istenmediğini anladığında Semih gibi ayrılmaktır.

Sen misin ulan adam? Kaptan bozuntusu? Muslera'dan kaptanlık pazubandını almak için koştuğun kadar hiçbir pozisyonda koşmadın. Adamlığına da karakterine de...
 
Üst Alt