Selçuk İnan, Takımı Sabote Ediyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan, Takımı Sabote Ediyor!


Gomis o kadar güzel koşu yapmış ki , geri adım atıp o deparı çıkarmak hem de o sıcakta dakika olmuş 70 , 32 yaşında adam..

Selçuk'un yapacağı altı üstü bombe bir pas , Burak olsa hiç düşünmezdi tabii..
 
Yok kadro dışı kalmasın hatta Kasımpaşa maçında ilk 11 oynatılsın... O maçın seyircisini selamlıyorum...
 
Gerçekten bu adamınki çook farklı bir olay egosundan mıdır yoksa başka derdi mi Galatasaray 'la bilemem ama gerçekten bunu bilinçsiz yapmıyor bu adam ...
 
Birde işin garip tarafı top kaptırınca yada rakip onu geçince sakatlık numarasına yatması... Her girdiği maçta aynısını yapıyor. Göz var nizam var; hatta forumda "adam sakatlandı ne koşmaması" diye yiyen adamlarda vardı.. Neyse yani :D
 
daha gecen macta mi daha önceki macta mi kosmayi birakmisti adam.

maicon kac metre gerisindeydi bunu bi kosuyla gecti hatta fark atti zira yürüyordu sadece o hain

bunu görmemek icin kör olmak lazim
Aynen bu işte. Kötü oynaya bilirsin ki dün kötü oynayanları vardı. Ama resmen mücadele etmemek nedir yahu. Yanında ki takım arkadaşların götlerinden duman çıkarsına kadar koşuyor çabalıyor sen ise...
Bu resmen şerefsizliktir
 
Selçuk şu fiziksel haliyle kadro dışı bırakılmalıdır. 3 milyon Euro alıyor faydalanmamız lazım dedikçe bize daha çok zarar verecek. Bunun yerine altyapıdan oyuncu oynasın hata yapsın yine okeyim. En azından hainlik yapmadığını biliriz.
 
Hakikaten son derece onursuz ve haysiyetsiz bir adammış bir kere daha ispatlamış oldu. Orada Gomis değil de Burak olsa elli kere atardı o topu. Kötü ve bitik olmasını geçtim herif resmen takımı sabote ediyor.

Bu herifin bu karakterde biri olduğunu zaten derbi maçın ortasında üzerindeki Galatasaray formasını çıkarıp yere çalmasından anlamıştık. Bize geldiğinde çok sevinmiştim lakin artık geldiği güne lanet okuyorum.
 
Bence anlık sinirden dolayı böyle düşündünüz, sabote edecek kadar hain değildir o kadar da değil.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bence anlık sinirden dolayı böyle düşündünüz, sabote edecek kadar hain değildir o kadar da değil.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bombos pozisyondasin, hic bir baski yok, Takim Gomis ve Rodriguez disinda kendi sahasinda yani defansif acidan güvendeyiz, hatta kendisi o pasi atsa kendisi bile kendi sahamizda kalacak, Gomise pas atmayi denese ne kaybeder?
 
Üst Alt