Selçuk İnan: "Tudor haklı beyler" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan: "Tudor haklı beyler"


tudor-hakli-beyler-8947740.Jpeg

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, hocaya karşı kazan kaldıran arkadaşlarının karşısında durdu, herkesin özeleştiri yapmasını istedi.


Teknik direktör Igor Tudor’a sahip çıkan sarı-kırmızılı futbolcu, tavır alan arkadaşlarını tenkit edip, “Burada eleştirilecek birileri varsa onlar da bizleriz. Zor günler geçiriyoruz. Bu yüzden hocayı eleştirmek yerine herkes kendi performansına baksın” diye konuştu.

Galatasaray’da özellikle Medipol Başakşehir maçından sonra hedefteki isim haline gelen teknik direktör Igor Tudor’a kaptan Selçuk İnan kalkan oldu. Bilhassa Sneijder’in önderlik yaptığı bir grubun hocaya karşı isyan bayrağını açmasına tavır alan kaptan Selçuk, bu konuda takım arkadaşlarını eleştirdi.

Tecrübeli futbolcunun, “Tudor haklı beyler... Burada eleştirilecek birileri varsa onlar da bizleriz. Hepimiz performansımızı gözden geçirelim. Zor günler geçiriyoruz. Bu yüzden hocayı eleştirmek yerine herkes kendi performansına baksın. Önümüzde 7 hafta var ve bulunduğumuz yer bize yakışmıyor” diye arkadaşlarına tepkisini dile getirdiği ortaya çıktı.

Örnek futbolcu

Galatasaray’da Jan Olde Riekerink’in göreve gelmesinden sonra Selçuk İnan’ın performansının yükselmesi dikkatlerden kaçmadı.

Diğer yandan yaşanan sakatlıklar sonrası Tudor’un da çevresine Selçuk’u örnek gösterdiği, “Selçuk niye sakatlanmıyor? Hiçbir antrenmanı da kaçırmıyor. Demek ki bu sakatlıklar antrenman metotlarıyla ilişkili değil... Düzgün yaşayan ve özel hayatına dikkat edenler kolay kolay bu tarz adale sakatlığı yaşamaz” dediği ifade edildi.

Selçuk’un bundan sonra da teknik direktör Igor Tudor’a adeta bir yardımcısı gibi destek vereceği, sarı-kırmızılıları ayağa kaldırmak için el birliğiyle destek sağlayacakları dile getirildi.

39. yaş kutlaması

Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor’un doğum gününü kutladı. Sarı-kırmızılı kulüp, resmi Twitter hesabından, 39 yaşına giren Tudor için kutlama mesajı paylaştı. Hırvat teknik adamın fotoğrafının yer aldığı mesajda, “Mutlu yıllar Igor Tudor” ifadesine yer verildi.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Tudor yönetiminde çıktığı maçlarda 4 gol, bir asist yaptı. Penaltıların değişmez ismi olan tecrübeli oyuncu, son dönemdeki futboluyla da toparlandığını gösterdi.

Skorer


PORTAL HABERİ
 
selcuk ikili mücadelerden kactigi icin, hava toplarina cikmadigi icin sakatlanmiyor, selcuk her ikili mücadelede mal mal alan savunmasi yaptigi icin sakatlanmiyor. bunu her amateur görür.
 
selçuk kesin antremanlarda tudorun dibinden ayrılmıyor iti gibi gözüne girmeye çalışıyor .Çok çakal adam..
 
Selçuk o özeleştiriyi kendine yapsın.Ne ikili mücadele var ne hava topuna çıkar.Anca ayda yılda bir penaltı ve kısa mesafe duran topları atıyor.Başka bir ekstra özelliği yok.Ve her maçta nerdeyse semihi aratmayacak hataları da cabası.
 
Satılmış medya Selçuk'u yalıyor. Bu adam sakatlanmaz. Ne ikili mücadeleye girer nede kendini zorlar. Top stoperlere gelince rakibin arkasına saklanır ve oyun sıkışır.
 
Üst Alt