Selçuk İnan, Yönetime İsyan Etti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan, Yönetime İsyan Etti!


manset-fotografi-43.jpg


Galatasaray'da kadroyu yenileyen transfer operasyonunun ardından 6 aydır banko forma giydiği 11'deki yerini kaybedeceği iddia edilen Selçuk İnan için Igor Tudor farklı düşünüyor.

Fernando ve Ndiaye transferleri sonrası orta sahanın göbeğinde Tolga ile kulübeye çekilmesi beklenen G.Saray kaptanına Hırvat hoca taktik çalışmalarda “Bu sezon da 11’desin” mesajı veriyor. 10 numaralı formayı Sneijder’den devralan Belhanda’nın Hollandalı yıldız gibi sol kanada kayacağı ve Osmanlıspor’dan alınan Ndiaye’nin Feghouli ile forvetteki Gomis’in arkasında olacağı öğrenildi.

Bu arada Selçuk’un, ayrılmak isteğini başkan Özbek’e ilettiği haberlerine büyük tepki gösterdiği ve “Sürekli itibarımla oynayan, ben sustukça karalama kampanyası yapan bir kesim var. Ben Galatasaray kaptanıyım, bu formayı yıllardır giyiyorum” dediği öğrenildi. Selçuk’un pazar günü oynanacak Hertha Berlin maçı sonrası önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.

SABAH
 
bugüne kadar konusmamıstı, n'diaye alınınca taraftarın tepkisinden bahsetmeye başlamıs.

zorla ilk 11 oynatacak kendini arkadaş, gönderin artık.
 
Bilerek yapiyor, korkuyor yerini kaybedicegini.

Sen yedege degil, baska takima gideceksin Selcuk, bitti artik senin sabotajlarin.
 
olum futbolcunun konuşma mecrası medya değildir futbolcu çıkar sahada konuşur karalama kampanyalarına sahada cevap verir sen sahada cevap veremiyorsan susacaksın doğal olarak.

Sanki çıkıp top oynuyorda birde millete cevap vermeye çalışıyor haysiyetsiz herif takımın kaptanıymış bu takıma gönül vermiş insanların %90 ı senden nefret ediyor sen istediğin kadar kaptanım falan diye yırtın işin sonunda defolup gideceksin ve seni kimse hatırlamayacak hain herif.
 
Yerine transfer geldiği için şimdiden ağlamaya başladı


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sürekli itibarımla oynayan, ben sustukça karalama kampanyası yapan bir kesim var.

Öyle bir kesim yok, herkes futbolundan iğrenmiş durumda. Benim gibi seni hala seven ve sayan az sayıda insanı da kaybetmek istemiyorsan git artık.
 
Üst Alt