Selçuk İnan Zirvesi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan Zirvesi!


5199927.jpg


Ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Galatasaray, “Bunun yazı var, kışı var! Sakatlığı, cezası var. Selçuk’tan niye vazgeçelim? Biraz anlayışlı ve hoşgörülü olmak gerekir. Galatasaray’ın kulübede de olsa ona ihtiyacı var” dedi.

Yeni bir kadro ve yeni bir heyecanla yeni sezona başlayan Galatasaray’da bir grup taraftar kaptan Selçuk İnan’dan kolay vazgeçti ancak yönetim emektar oyuncuyu kolay harcamayacağını gösterdi.

Her şey, Antalyaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında başladı. Teknik direktör Igor Tudor, Ndiaye-Selçuk değişikliği için eleştirildi, Selçuk, kaptanlık pazubandını Muslera’dan aldığı için yerden yere vuruldu. Bunun sonrasında da sarı-kırmızılıların ultrAslan’ın kaptanı yerden yere vurup, “Bu olay bizim için kabul edilemez. Yaşattığın başarılar için teşekkürler” diyerek adeta “Kapı dışarı” demesi bardağı taşırdı.

Teknik direktör Igor Tudor ve yöneticiler, tecrübeli futbolcunun arkasında durarak, onu feda etmeyeceklerini gösterdi. Sarı-kırmızılılar, ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çekerek, “Bunun yazı var, kışı var! Sakatlığı, cezası var. Selçuk’tan niye vazgeçelim? Biraz anlayışlı ve hoşgörülü olmak gerekir. Galatasaray’ın Selçuk’a kulübede de olsa ihtiyacı var. Bu uzun maratonda hep aynı futbolcular olmayacak. Onu kaybetmek yerine kazanmayı tercih etmeliyiz” diyerek, tecrübeli oyuncunun yanında olacaklarını dile getirdi.


Diğer taraftan antrenman öncesi Selçuk İnan ile de görüşen Tudor, “Moralini bozma. Ben sana güveniyorum. Sen tecrübenle bu takıma çok şey katacaksın. Kendini sadece futbola odakla ve dış faktörlerle ilgilenme” diyerek onu motive etmeye çalıştı.

Skorer
 
Çok normal olağan bir haber. Yönetimin tekme tokat Selçuk'u Florya'dan atmasını beklemeyin. Haberdeki

“Bunun yazı var, kışı var! Sakatlığı, cezası var. Selçuk’tan niye vazgeçelim?. Galatasaray’ın Selçuk’a kulübede de olsa ihtiyacı var."

sözü önemli. Zorunlu olmadıkça oynamayacak anlamını çıkardım.
 
Bu adamin gitmesi ,parasi verilerek bile gonderilmesi (ki baska hic bir oyuncu icin bunu soylememisimdir) hayirlidir

ne olursa olsun gitmeli
 
bir oyuncu klübede olmasına rağmen hala tartışılmaya ve eleştirilmeye devam ediyorsa farklı şeyler var demektir.Neden yasin konuşulmuyor o da yedek tolga gol atıyor selçuğa koşuyor maç bitiyor teknik direktör o maçta oynamayan bir oyuncu için yorum yapıyor muslera gidiyor kaptanlık pazubandını adama veriyor.Bu sevilmekten ziyade takım içerisinde bu adamın nasıl lobileştiğini ve politik davrandığını gösterir futbolculuğundan başka herşeyi konuşulan bir adamın artık bu takımda ve taratarın gözünde değeri yoktur ve bizim için yok hükmündedir.Kaptanları yönetimler yada futbolcular değil taraftarlar belirler bizim takımın kaptanının selçuk olmadığı ve taraftarın bunu kabul etmediği ortada musleranında böyle davranışlardan kaçınması lazım.
 
Başkan olsam bu sene sonunda kesinlikle yollarımı ayırırım artık durmasının anlamı yok Galatasaray'da kimse maçta 10 dakika oynayacak diye 3.3 milyon € ödemek zorunda değil bir oyuncuya..
 
Üst Alt