Selçuk İnan'dan Samsung'a Dava! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan'dan Samsung'a Dava!


selcukinan.jpg

Samsung'un son çıkardığı telefonu S8'in Türkiye'deki isim hakkı Selçuk İnan'a ait.


Tecrübeli futbolcunun avukatı Rezan Epözdemir, marka ihlali gerekçesiyle Samsung'a dava açacak. Davadan nasıl bir karar çıkacağı ise merak konusu.

Gamaspor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
selçuğa 5 tane telefon yollasalar anlaşırlardı ama belli ki koparma peşinde bir menejerin atraksiyonu bu.:DD
 
Top oynayacağına uğraştığı işlere bak.

Ayrıca bu doğruysa bu işten zararlı çıkan taraf Samsung değil Selçuk olur bence.

sent via GSC
 
5217108.jpg


Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Samsung’un S8 modeli için firmaya kullanımdan kaldırılması aksi takdirde savcılığa başvuracakları yolunda bir ihtarname gönderdi.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Samsung’un S8 modeli için firmaya kullanımdan kaldırılması aksi takdirde savcılığa başvuracakları yolunda bir ihtarname gönderdi. Yeni modelde kullanılan “S8”in isim hakkının Türkiye’deki haklarının kendinde olduğunu söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, avukatı Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla markanın kullanımının kaldırılması talebinde bulundu. Selçuk İnan cephesinin dünyaca ünlü firmaya verdiği yasal süre de geçti.

Firmadan henüz bir dönüş olmazken, Selçuk İnan’ın vekili Epözdemir’in dava açıp açmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Samsung’un bu modeli Türkiye’de kullandırabilmesi için marka isim hakkını elinde bulunduran Selçuk İnan’dan onay alması gerekiyor.

Galatasaraylı Selçuk İnan, beşi lig olmak üzere toplam yedi maçta 344 dakika forma giydi. Bu maçlarda gol veya asist kaydetmeyi başaramadı.​

Kaynak: Skorer
 
Üst Alt