Selçuk İnan'ın Gündeminde Ayrılık Yok! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan'ın Gündeminde Ayrılık Yok!


fft226_mf8031376.Jpeg

Galatasaray forması ile 6 yılda 10 kupa kazanan ancak sarı kırmızılı taraftarların son 2 senede yaşanan başarısızlıklar üzerine hedef tahtasına koyduğu Selçuk İnan’ın gündeminde ‘ayrılık’ yok!

Fakat, Galatasaray takımı içindeki gerçek bir hayli başka... Yeni sezon öncesinde Selçuk İnan değil, tüm Galatasaray takımı üzerinde taraftar baskısı ve endişesi var!

Sezonun ilk maçı olan Östersunds karşısında alınan başarısız sonucun ardından geçen yıl kaldığı yerden devam eden tribün protestoları Galatasaray takımı içinde sıkça konuşulmaya başlandı.

Öyle ki Galatasaray’ın yeni transfer ettiği oyuncular arasında da taraftar protestoları nedeniyle büyük bir endişe hakim olduğu ortaya çıktı.

Ve 20 Temmuz’da oynanan Östersunds maçı sonrasında 90 dakika bitiminde ilginç bir olayın yaşandığı gün yüzüne çıktı.

Islıklar, protestolar ve küfürler içinde sona eren maç sonunda, Galatasaray taraftarlarının büyük kısmı kaptanı Selçuk İnan’ın aleyhine tezahürat yaparken tecrübeli oyuncu saha kenarına tribünlere formasındaki Galatasaray armasını göstererek geliyordu.

Gomis, Maicon ve Belhanda protestolar sonrası şaşkındı. Ve maç sonunda soyunma odasına Selçuk İnan’a, “ Neden böyle bir hareket yaptığını ve protestoları sordular...


KONUŞMA YAPTI

Ve Galatasaray kaptanı tribün tepkileri üzerine şaşıran yeni arkadaşları ve sarı kırmızılı takıma konuşma yaptı.

Selçuk şunları söylüyordu: “ Bugün büyük bir maçı kaybettik. Onlar da öfkeli ve sezona böyle başlandığı için tepki verdiler. Sahada başarıları sunduğumuz sürece daha iyi olacağız. Başarılı olduğumuz da destekte gelecektir. Saha sonuçları iyi olunca bize gereken desteği vereceklerdir. Bu bizim şampiyonluk maçımız olmalı” diyordu..

Ancak şu bir gerçek gerek tribünler gerekse sosyal medyada gösterilen tepkilerden ötürü Galatasaray kaptanı Selçuk İnan ve futbolcular büyük baskı altında...
Sarı kırmızılı takımın kaptanı bu tepkilerden bunalırken taraftar protestolarından çekinen arkadaşlarını ise korumaya çalışıyor. Selçuk şu anda tüm takımın paratoneri olduğunun da farkında...

Takımda birçok oyuncu taraftar tepkilerinden çekiniyor ve Selçuk İnan onlarla sık sık konuşuyor. Bu durumun takımın içinde stres ve baskı oluşturmasına Sportif Direktör Cenk Ergün ve Tudor ile birlikte engel olmaya çalışıyor.


Hürriyet - Ali Naci Küçük
 
bunun ilk 11 de olması başka bir sorun demek o zaman yönetime ve tudora sorarlar madem selçuk oynayacaktı neden badou ve fernandouya çuvalla para döküldü diye ben selçuğun ilk de olacak olmasını tudorun intiharı olarak düşünüyorum.
 
ali naci de hafta da bi bunun sızan konusmalarını yayınlıyor. hayır herhangi bi skandalda yok sürekli bi çakma braveheard havaları
 
Selçuk şunları söylüyordu: “ Bugün büyük bir maçı kaybettik. Onlar da öfkeli ve sezona böyle başlandığı için tepki verdiler. Sahada başarıları sunduğumuz sürece daha iyi olacağız. Başarılı olduğumuz da destekte gelecektir. Saha sonuçları iyi olunca bize gereken desteği vereceklerdir. Bu bizim şampiyonluk maçımız olmalı” diyordu..

Beni etkilemeyi başardın Kaptan.. Son iki sezonu unutup, sil baştan izleyeceğim seni...
 
Heralde para verin gideyim derdi de ya gidersin pasa pasa yada oturursun yedekte

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Yönetim de bu derece istenmeyen adamı neden ısrarla takımda tutmaya devam ediyor anlamıyorum. Zaten siz de baskı altındasınız, kovun şu adamı da biraz olsun taraftarın desteğini kazanın ya. Şimdi Selçuk'un kapı gibi sözleşmesi var gitmeyen adamı yönetim nasıl göndersin diyen olursa, Sneijder'i nasıl gönderdilerse öyle göndersinler. Öyle de olmuyorsa Olcan Adın'ı nasıl gönderdilerse öyle göndersinler.
 
Diğer futbolcular baskı altında değil. Selçuk baskı altında. Selçuk'un paralı kalemi yine Selçuk'tan bahsedip olayı genellemiş. Galatasaray tribünü yatarak hiçbir şey vermeden oynayıp milyonları götüren Selçuk veya Selçuk gibilere karşıdır, herhangi başkasına değil.
 
şu anti-Galatasaray'lı ve ebedi Galatasaray düşmanı olan şeref ve haysiyet oranı belirsiz olan adamın yazılarını bilerek koyup milleti sinir ediyorsunuz. Forumda Ali Naci Küçük konuları yasaklansın.
 
Üst Alt