selçuk inan'ın hiç sakatlanmaması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

selçuk inan'ın hiç sakatlanmaması


6.sezonunu oynayayan selcuk'un toplamda sadece 8 mac kacirdigi gercegidir. galatasaray bu maclarin sadece 1'ini kazanabildi.
 
(bkz:iyi, saf, temiz, efendi erkeklerin kız bulmakta zorlanması ama serseri, piç, keko tiplerin cillop gibi hatunlarlar gezmesi)
 
Hiç bir ikili mücadeleye girmiyor ki yan pas geri pas sıfır fiziksel temas normaldir öyle olması :)

Yaptığı gölge presler oyunda kaçak güreşmesi falan bir sürü sebebi var

Serdar Aziz'i müzmin sakat diye eleştiriyoruz lakin bizzdeki sakatlığında herif bi taraflarını yırttı o leş zeminde ve sakatlandı sonra

O azmi hiç leşçuk'ta göremedik

Aysal'ın yaptığı en büyük hatalardan biri buna uzun sözleşme vermesiydi

2 sene daha sözleşmesi olduğu aklıma gelince içimi bir hüzun kapladı
 
66ac9afb8af893e342940836a543008f.jpg
 
Tudorun antrenmanlarında Sneijder sakatlanıp , Selçuk sakatlanmıyorsa gerçek 1 kaptan zihniyetinde olup yatmak istememesindendir diye düşünmekteyim.
 
Lakin bir konuda hakkını yemeyelim adam dünya üzerinde en iyi faul alan adam maça sırf faul almak amacıyla çıkıyor yalnız oyunculuğu da çok iyidir kendilerinin mesela protesto zamanlarında sakatlandım ayağına oyundan çıkar kendileri , ya da top kaptırınca suçu zeminde arar falan filan çok üç kağıtçısın olm sen!!!
 
Cogu sakatliklar, ve genelde en agir sakatliklar ikili mücadelelerde olmaz. Rakibin olmadigi yerlerde olur. Selcuk Inan´in bukadar az sakatlanmasinin sebebi, muhtemelen kendisine iyi baktigindan, ve mental acidan saglam bir oyuncu olmasindan kaynaklaniyor. Galatasaray´dan önce de hic sakatlandigini hatirlamam.

Galatasaray´da buna ragmen neden futbol oynamiyor diye sorarsaniz, motive olamadigindan kaynaklaniyor diye düsünüyorum. Hem doymusluk var, hem yönetimin sacmasapan hamlelerinden bikmislik, hemde taraftar ile girdigi münakasalardan sonra, kulüp icin oynama hirsini da gömmüs bulunuyor, ve artik sadece alacaga paraya bakiyor.

Inter zamaninda bakti Sneijder artik oynamiyor, alel acele, ellerinden cikarmaya baktilar. Biz futbol ile iliskisini kesen adamlari, ha olacak diye, yillarca besliyoruz. Ne dogru zamanda oyuncu aliyoruz, ne dogru zamanda gönderiyoruz.
 
Son düzenleme:
Depar atmaz, ikili mücadeleye girmez, deli gibi pres yapmaz, temposu da düşük.
Evinde sakatlanma ihtimali ne ise sahada da aynı ihtimali var bunun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt