Selçuk İnan'la Yollar Ayrılıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk İnan'la Yollar Ayrılıyor!


100920172300521791472_2-41.jpg

Antalyaspor maçının ikinci yarısında Ndiaye'nin yerine oyuna giren ancak hem kötü performansı hem de Muslera'nın verdiği kaptanlık bandını takması sebebiyle yine eleştiri oklarının hedefi haline gelen Selçuk İnan için ayrılık çanları çalıyor.

Yönetim tıpkı Sneijder gibi Kaptan'ı bedavaya göndermeyi planlıyor. Selçuk'u devre arasında ya da en geç sezon sonunda Senijder gibi alacağı ücrete karşılık bonservis bedeli almadan göndermeyi planladığı ortaya çıkan yönetimin, asıl rahatsızlığının ise Selçuk'un performansından ziyade aldığı yüksek yıllık ücret olduğu öğrenildi.

Yapılan yeni transferler sonrasında artık ilk ll'de şans bulamayan 32 yaşındaki yıldızın yıllık 2.9 milyon Euro garanti ücreti, yedek kulübesi için fazla lüks bulunuyor

ARAYA 'KUR' GİRDİ
Selçuk'un sabit kur rahatsızhğı üzerine Dursun Özbek yönetimi, Ünal Aysal döneminde belirlenen sabit Euro kurunu, güncel Euro'ya çevirmiş, Kaptan'ın TL bazında daha çok para kazanması sağlanmıştı.

Yönetimin bu jestine karşılık, Euro'nun artışıyla mali krizin daha derin hissedildiği dönemde Selçuk İnan'm ücretini TL'ye çevirmemesinin de gözden çıkarılmasında etkili bir unsur olduğu ileri sürüldü.

TARAFTARDAN TEPKİ
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan da, deplasmanda 1-1 berabere biten Antalyaspor maçındaki performansı tartışma konusu olan milli futbolcu Selçuk İnan ile ilgili çok sert bir açıklama yayınladı...

Habertürk
 
Bir futbolcunun güncel performansını nasıl öğrenebileceğinizi size açıklayacağım..

Önce google açıp görsellerden futbolcunun adını soyadını aratıyoruz..

İlk çıkan fotoğraflarda, surat ifadesine ve vucut diline bakıyoruz..

Olm Selçuk sen ölmüşsün ya.. Baya bildiğin tükenmişsin..

Suratında mutsuzluk, umutsuzluk akıyor...
 
Yuh ya sene sonu bitiyor sanıyordum. Yıkıldım resmen bu ADAM tam ücretini almadan gitmez olcan gibi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt