Selçuk, Semih ve Ahmet Koşu Testini Yarıda Bıraktı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk, Semih ve Ahmet Koşu Testini Yarıda Bıraktı!


[h=4]Tudor için söylenen, “Oyunculara nefes aldırmıyor” sözünün abartılı olduğunu düşünüyorsanız, dünkü antrenmanı görmeniz yeterli. Sanki idman değil, askeri eğitim yaptırıyor. Oyuncuların yüzünde acıyı görmek mümkün.[/h][FONT=&quot]Galatasaray’da İgor Tudor’un takımın başına geçtiği günden beri en fazla duyduğum şey ‘oyunculara nefes aldırmıyor’ cümlesiydi. Durumun biraz abartıldığını düşünüyordum fakat hiç de öyle değil. Hırvat teknik adam tam anlamıyla askeri eğitim yaptırıyor. Sezon boyunca takıma yükleme yapan Tudor, Slovakya’da zirve yaptı. Her koşu sonrasında oyuncuların yüzünde acıyı görmek mümkün. Futbolcular bu durumdan her ne kadar mutlu olmasa da takımın uyumu gayet iyi. Yeni transferler Gomis, Belhanda ve Maicon sırıtmıyor. Öte yandan Gomis ve Belhanda’nın arasından su sızmıyor. Her ne kadar henüz kampın başı olsa da Tudor’un bu tempodan vazgeçmeye pek niyeti yok gibi görünüyor.

Speedy Rodrigues!

[FONT=&quot]Performans testlerine göre, takımın en hızlı ismi Garry Rodrigues. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezonda Tudor’un prensi olacak gibi görünüyor. Rodrigues, geçen sezonun devre arasında PAOK’tan 3.5 milyon Euro’ya transfer edilmiş ancak performansı beklentinin çok altında kalmıştı.[/FONT]

Pestillerini çıkarıyor

[FONT=&quot]Sezon içinde, “Normal idmanlarımın yüzde 16-17’sini yaptırıyorum” diyen Tudor, acımasız yüzünü Slovakya’da gösterdi! Hırvat hoca takımın pestilini çıkarıyor![/FONT]

Yağmurla başladılar

[FONT=&quot]Türkiye, sıcaktan kavrulurken, Sarı-Kırmızılılar, ilk antrenmanı yağmur altında yaptı. Galatasaray, akşam ise basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.[/FONT]

Akşam topla çalıştılar

[FONT=&quot]Tudor, oyuncularına dar alanda pas ve topa sahip olma çalışması yaptırdı. Son bölümde ise 10’a 10 jokerli topa sahip olma ve orta çalışması yapıldı.[/FONT]

Kaptan dayanamadı​

[FONT=&quot]Tudor’un yorucu koşuları, bazı isimleri pes ettirdi. Kaptan Selçuk İnan’ın yanı sıra Semih Kaya ve Ahmet Çalık, koşu testini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Fanatik[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[/FONT]
 
Son düzenleme:
Sonra biz bunlari elestirince yerli dusmani, yabancı hayrani oluyoruz. Evlat cetesinin elemanlari, hepsi ayni b*k. Tembel, yeteneksiz, karaktersiz, kiro.
 
nerde yaziyor olm
koydugun resim ufacik zaten kücük yazilar okunmuyor
Zoom yapıp bulmam 3 sn sürdü renkdas
5ba3a31676b261abddf59f02a312510c.jpg
 
yallah gönder hepsini yav adi herifler 32 yaşında kalp rahatsızlığı olan Gomis'in geçtiği testi geçemiyorsanız ne demeye topçu oldunuz ?
 
Selçuk ve Semihten kurtulmalıyız.Unutulmaması gereken başka bir durum daha var.Sneijder olsaydı muhtemelen bu testleri o da geçemeyecekti.İki gün sonra kampa katılır.Bikaç hafta düz koşu vs hazır olmasını bekleriz artık.
 
Ahmet yakinda Dursunun odasina cikip "Baskanim bu hoca bizi cok zorluyor yeaav, kovun bunu yeaauuvv" diye sikayet etmeye baslar.
 
Üst Alt