Selçuk ve Donk Göz Doldurdu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk ve Donk Göz Doldurdu!


22ccf6dc97754919b0206c1dcecbd8ed.jpg


Galatasaray'da Selçuk İnan ve Ryan Donk'un performansları teknik ekibi memnun etti. Selçuk liderliği, Donk ise performansıyla göz doldurdu.

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Selçuk İnan ve Ryan Donk, Fatih Terim'in gelişiyle yeni bir döneme başladı.

Ndiaye'nin Stoke City'e transferi ve Fernando'nun yaşadığı ciddi sakatlık, orta sahada Fatih Terim'in planlarını değiştirdi.

Donk ve Selçuk, Antalya kampını çok iyi geçirdikten sonra ligde süre almaya başladı. İki oyuncunun da gösterdiği performans, teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Selçuk İnan'dan saha içinde ve dışında sorumluluk alıp takıma liderlik yapmasını isteyen Terim, Donk'un da fiziksel kapasitesinden oldukça memnun.

Ligin ilk yarısında Tudor'un görev yaptığı 16 haftada sadece 2 kez ilk 11'de başlayan Selçuk İnan, Terim dönemindeki 5 maçın 3'ünde sahaya kaptan olarak çıktı.

Ligde ilk yarı hiç süre alamayan Donk ise ikinci yarı 4 maçta da kadroda kendisine yer buldu ve son 2 maçta 90 dakika sahada kaldı.

Ntvspor
 
selçuğun 75 dakika oyunda kalıp yaptığı tek hareketi tolga 15 dakikada gomise verdiği pasla yaptı bu adamı bu kadar şişirmek için kaç para alıyorlar cidden merak ediyorum.
 
Donk iyi oynadı da yetersiz abi, Selçuğa girmiyorum bile son iyi oynadığı maç 2013 teki şampiyonluk kutlaması maçımız.(sivas)
 
Selcukta pek bir numara yok , eger varsa da ben sezemiyorsam o zaman baska

donk ise biraz sasirtiyor , kabul etmek lazim , fakat zorlu maclarda ayni etkinligi gosterebilir mi bilemiyorum
 
Elimizde Fernando sakat Ndiaye gitmiş Selçuğu çok defa eleştirdim de kimi oynatacağız Terim Ndiaye Fernando varken Göztepe maçında Selçuğu mu oynattı adam da biliyor elde 3 orta saha var eğer ki Belhanda'yı da sayarsak 4 orta saha var. Selçuk, Donk, Tolga, Belhanda bunlardan Tolga kronik sakat, Belhanda agresif, Donk sorumsuz, Selçuk yavaş kalıyor. Böyle bakınca Fatih Terimin yerine kendinizi koyun ne kadar zor olduğunu daha iyi anlayacaksınız özellikle ligde 4 tane rakiple yarışırken bu orta sahayla liderliği alıyoruz zaten Fernando sakat olmasa Ndiaye kalsaydı şu an lig bitmişti.

Oyuncuları eleştirmek yerine hocamıza sahip çıkıp güvenelim en azından onlardan max verim almaya çalışacaktır bazılarıyla vedalaşacaksak da sene sonu vedalaşılır ama şimdi kenetlenip şampiyonluğa yürüme vakti benim için isimler fark etmez maç sonlarında 3 puan geliyorsa ona bakarım.
 
Üst Alt