Selçuk Yerine Donk? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk Yerine Donk?


Orta sana rotasyonumuz maalesef çok kötü. Malumunuz Asamoah gelse orta saha düştüğünde Asamoah'ı göbekte de değerlendirebilirdik.

Ocağa kadar; (yedekten girecek şekilde) her konuda gerileyen, mental olarak da bitik Selçuk yerine Donk'u oynatmamız daha uygun olmaz mı? Selçuk'tan kötü olamaz herhalde

2. Seçenek Feghouli girdiğinde Tolga' nın yedeğe çekilmesi

3. Seçenek ise altyapıdan birinin dahil edilmesi. Hangisi daha mantıklı?
 
Son düzenleme:
Orta sana rotasyonumuz maalesef çok kötü. Malumunuz Asamoah gelse orta saha düştüğünde Asamoah'ı göbekte de değerlendirebilirdik.

Ocağa kadar; (yedekten girecek şekilde) her konuda gerileyen, mental olarak da bitik Selçuk yerine Donk'u oynatmamız daha uygun olmaz mı?

Pek fark etmez. İkiside katkı sağlamaz.
 
Feg kadroya gireceği için orada iyi oynamasa da tolga olur kullanacağı adam.. gary feg kanatlarda olur diye düşünüyorum.
 
İç sahada zaten rakip geriye yaslanıyor bence 3 tane orta saha orjinli oyuncu yerine feg + garry oynamalıyız .Tolga yedekte otursun bir süre.
 
Ölümü gösterip sıtmaya razı olmaktır.

İlla ki birini seçmek zorunda değiliz. Denildiği gibi altyapıdan 20-22 yaşındaki bir çocuğu alıştır; 20 dakika oynar.
 
Madem Belhanda 8,5 - 9,5 numara arasi, neden Ndiayenin pozisyonuna o gecip, her ne kadar Belhanda tamamen oranin adami olmasada, Feghouli onun pozisyonuna, Rodriguez saga, Lato sola gecmiyor. Böyle bir degisiklik gerektiginde bu durumda uygulanabilir, cünkü Belhandanin övülen tarafi fizik gücü, defansif katkisi, vs.
Istedikten sonra degisik taktik imkanlar var, tabi konu gercekten selcuk degilse.
 
Son düzenleme:
Üst Alt