Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''


Aferin sana Şenol!

Benim için gönüllerin şampiyonu yine de Fenerbahçe. Son maçta elinden geleni yapan Trabzonspor'a karşı mücadelesini verdi ama başaramadı. İçerden toplar çıktı, toplar direkten döndü. Fenerbahçe kalesine bir kere gelen Trabzonspor, Burak'ın kendisinin bile şaşırdığı pozisyonda golü buldu. Hepsini kutluyorum.



Fenerbahçe'ye gelince... Futbolcular ellerinden geleni yaptı. Kalenin içine kendilerini atan Trabzonsporlu futbolculara karşı bir şey yapamadılar.

Keşke o futbolcular lig boyunca da aynı şekilde oynasalardı da Fenerbahçe ile dün şampiyonlukt maçı yapsalardı. Bu maçın teknik analizine girmek istemiyorum. İki tane direkten dönen top, üç tane de içerden çıkan top var.



FUTBOLDA BUNLAR VAR

Biz maç seyrederken önümüzde ekranlar vardı. Beşiktaş'ın dün yediği golleri umarım ki adını bilmediğim bir bakan topluma anlatır. O goller nasıl yeniyor, futbolu çok biliyor ya bizi aydınlatır inşallah. Söyleyecek bir şey yok. Yukarıda dediğim gibi, fazla teknik analize girmeye de gerek yok. Benim sadece şaşırdığım, Trabzonspor'un beraberliğe yatmak için Şenol Güneş, kaleci Onur ve bütün futbolcularıyla artistik işlere girmeleriydi. Güneşdemişti ki "Biz futbol oynamaya geliyoruz."



E be Şenol bu mudur senin futbol oynamaya gelmen? Beraberlik bu kadar sevineceğini bilseydik, toplum da ona göre gardını alırdı! Senin derdin Trabzon'un başarısı değil, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmekti! Çünkü 1996'nın intikamını almaya gelmiştin. Aferin sana bunu başardın.

Allah yolunu açık etsin Şenol



https://www.fotomac.com.tr/Yazarlar/selcuk_yula/2010/05/17/aferin_sana_senol



Allah bu adama akıl fikir versin..Neyse bu akşam yeterince üzülmüştür..Daha fazla üzmeyeyim..:asd:

4FB7088F-526E-410E-B1B9-E732F47A01DF.jpeg
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



sasirmis_maymun.jpg
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



Trabzon maçta zaman bile geçirmedi ya ne artistliğinden bahsediyor bu Selçuk Youla..:) Kaleci Onur'a bile laf söylemiş..Ömer Çatkıç gibi yapsa neyse de adam aslanlar gibi çıktı oynadı..
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



İçerden dönen top? Bence bu adamın içine bişiler girmiş belli.
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



İçerden dönen top:eek:



Şenol niye yatmadın bize? Küstüm...



Trabzon oyuncuları, niye adam gibi top oynadınız?



Bursa, BJKyi niye yendin?



Yazının genel özeti bu. Allahtan bunların bir 'penaltısı' demiyorum, 'tacı' filan yanlış düdük çalınmadı, tam tersine lehine çalındı, yoksa ortalığı yakıp yıkacaklarmış..





Sen nasıl savunursun merak ediyordum takımını Selçuk Yula, yine bir şeyler saçmalamayı başarmışsın. Buda bir meziyet tabii..
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



ulann trabzon beraberliğe ne zaman sevindi adamlar zaman felanda geçirmedilerki :D hatta sizinkiler son dk zaman geçirdi :D
 
Cevap: Selçuk Yula: ''Aferin sana Şenol''



seni gibi dudağına silikon yaptırası gerizekalı seni, pis koydu Trabzon he ? :D diyecek başka sözün yok dimi ? hmm ? hmm ??? Şenol Güneş kadar taş düşsün kafana...
 
Üst Alt