Selçuk Yula: "Tarihi görev 17'de 17" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk Yula: "Tarihi görev 17'de 17"


17'de 16 da yetmedi. Canınızı dişinize takın 17'de 17 yapın. Ve sonra çıkıp sadece gülümseyin. Haa olmadı ama Bursa maçındaki mücadeleyi verin o da yeter.

Emre kaptan olarak arkadaşlarının duygularına tercüman oldu ve "Alnımızın akıyla kazandığımız başarıya leke sürmeye çalışanlara bu sezon yine şampiyonlukla cevap vereceğiz" dedi.

Yetmez Emre! Daha çok çalışın, daha çok isteyin. Onlara 17'de 17 ile cevap verin başka türlü anlamazlar. Bunu başarırsanız başta Aziz Yıldırım'a, asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu'na, Şekip Mosturoğlu'na Cemil ağabeye ve Tamer Yelkovan'a en güzel hediyeyi vermiş olacaksınız.

Sözünüz bile onları Metris'te mutlu etmeye yetecektir. Hadi şimdi kendi aranızda toplanın ve yemininizi edin. Bizim duymamıza gerek yok. Yeter ki siz inanın.

Gerisi gelecektir.





HOŞGÖRÜN

Ülkemizi UEFA'ya şikayet eden Galatasaray yönetimi, TFF'den gerekli yanıtı aldı ama bence boşuna uğraşılıyor. Sizce Galatasaray yönetimi neden savunmasız, yargısız bir an önce infaza gitmek, işi oldu bittiye getirmek istiyor? Şimdi soralım onların yerinde siz olsanız size yıllarca tüm branşlarda bayan erkek kabir azabı çektiren, her dalda her yerde şampiyon olarak sizleri hüsrana uğratan, taraftarlara da "Yeter artık nedir bunlardan çektiğimiz" dedirten, eski stadınızın kapanış derbisinde, yeni stadınızın açılış derbisinde size dünyayı zindan eden kulübü UEFA'ya FIFA'ya şikayet edip "TFF yapmıyor, son çare sizsiniz. Ne olur bizi bunlardan kurtarın" demez miydiniz? Valla ben olsam derdim. Aslında o bildirinin açılımı bunlardır.

O yüzden siz siz olun onlara kızmayın, olaya yaşanılan ve yaşatılanların çarezisizliği mantığı ile bakın ve hoşgörün.



Fotomaç



Bu dünkü yazısından bir kaç nokta.

Bugün ben bu yazıya anıra anıra gülüyorum.Timsaha yatıp bize laf attığın,bu işten sıyrıldığını düşünüp seviyesizliğin(yine) dibine vurduğun için,şemsiyeyi içerde açtıkları için sana anıra anıra gülüyorum yeni yazılarını heyecanla bekliyorum Selçuk Yula.
 
Cevap: Tarihi görev 17'de 17



dogru selcukcum uefada sizden cok cekmiş ondan sizi postaladılar sampiyonlar liginden. şerefsiz icinde patlasın bu olay senin.
 
Cevap: Tarihi görev 17'de 17



fenerli medyayı satın aldığımda bu köpeği ve diğer köpekleri barındırmıycam. söz veriyorum:bid:
 
Cevap: Selçuk Yula : "Tarihi görev 17'de 17"



aziz'in çanak yalayıcıların'dan biri işte..başka ne beklenir ki böyle foseptikler'den..:SS:
 
Cevap: Selçuk Yula : "Tarihi görev 17'de 17"



Gerizekalı bu adam ya, du bidaha okyim, valla gerizekalı. İçinde patladı malın.
 
Cevap: Selçuk Yula : "Tarihi görev 17'de 17"



nasıl çatlamıs kudurmus ya zavallı :asd: hadi git bi elini yuzunu yıka sacını boğazına duğumlediğim.
 
Cevap: Selçuk Yula : "Tarihi görev 17'de 17"



Herifin ömrü hayatı bizim altımızda ezilmekle geçmiş yine de durumu tam tersiymiş gibi göstermeye çalışıyor.Nasıl bir pisliktir bu anlamıyorum ki.Bir de bizim formamızı giydi bu herif.
 
Üst Alt