Selçuk'u Göndertmek İçin Son Fırsat | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk'u Göndertmek İçin Son Fırsat


Arkadaşlar malumunuz Dursun Özbek canlı yayında daha yeni, dinamik ve koşan bir takım için Sneijder'in gönderileceğini ima etti. Böyle bir takım oluşturulması için orta sahamızda artık ilk sezonlarından eser kalmayan Selçuk'un da gönderilmesi gerektiği çok açık.

Normal bir "8" numaranın yapması gereken işleri artık yapamayan Selçuk'un gönderilmesi için yönetim üzerindeki baskı artırılmalı, gerekirse Twitter'de gündem oluşturmalı diye düşünüyorum.

Sneijder'i gönderdiği için yönetim Selçuk'u da gönderme durumunda kalacaktır. Zira Sneijder'in gönderilme sebebi her neyse (performans, yüksek ücret, dinamiz eksikliği) hepsi Selçuk için de geçerli...
 
Son düzenleme:
Sneijder'in ücretini ve performansını konuşmaktan Selçuk'a sıra gelmez.

GS'da yabancı hayranlığı var biliyorsunuz ama nedense hep yabancılar hedef tahtasına koyulup, eleştirilir ve ilk yabancılar gönderilir.
 
Hiç zannetmiyorum başarılı olunacağını bu konuda.

Benim en büyük iki korkum bu yönetim görevden gitmeden Muslera'yı satması ve Selçuk ile sözleşme yenilemesi. Kimse mümkün değil demesin. 1-2 haftadır gördük ki gayet mümkün bu.
 
Sneijder'in ücretini ve performansını konuşmaktan Selçuk'a sıra gelmez.

GS'da yabancı hayranlığı var biliyorsunuz ama nedense hep yabancılar hedef tahtasına koyulup, eleştirilir ve ilk yabancılar gönderilir.
Sneijder sisteme uymuyor Selçuk sistemin baş direğini oluşturduğu için onun dokunulmazlığı var.

sent via GSC
 
birisi bunun yemeğine falan bi doping falan karıştırsada ihbar falan etseler 1 yıl men cezası alsa zaten kurtulduk demektir.
 
Ben de umutsuzum. Formayı yere attığı gün bile gönderemedik herifi, tuhaf bir şekilde konuşulmuyor tılsımlı mıdır nedir.
 
Son düzenleme:
muhtemelen maaşların ödenmemesiyle alakalı sıkıntılar var ve wesley konusu dahil futbolcuların ahkam kesmeleri ya da gitmek istememeleri td ye kazan kaldırmalarının arkasında hep bu sorun mevcut.

yönetim futbolculardan sürekli borçsuzluk imzaları alıyor sorun ortaya çıksa cezanın daha büyüğü kapıda,bir de üstüne yalan beyan var

sıkıntı göründüğünden büyük aslında
 
Göndermek isterler ama talibi cikmaz sneijder ile arasindaki fark bu.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt