Selçuk'un İndirim Talebi Reddedildi İddiası! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Selçuk'un İndirim Talebi Reddedildi İddiası!


Galatasaray'da Hıncal Uluç tarafından dile getirilen Galatasaray adası iddiasının ardından kaptan Selçuk ile ilgili de benzer bir iddia ortaya atıldı.

Kaptan Selçuk İnan Galatasaray'in maddi açıdan zorda olduğu bir dönem de fedakarlık yapmak için yönetime hazır olduğunu bildirirken sözleşmesinin uzatılmadan revize edilebileceğini ifade etti.

Bunun üzerine talebi değerlendirmeye alan yönetimin o sözleşmenin hskedilmis olduğunu ve feda tarzı eylemlerin hem oyuncu hem de kulübü degersixlestirecegini söyleyerek reddettiği iddialar arasında.
 
amber rose da teklif etmiş ama hukuk yoluyla itiraz etmiş kendisine sayın başkanımız,tabi bu süreç içerisinde tansiyonu çok düşmüş
 
Yalandır, sadece Selçuk' un değil, hiç bir futbolcunun böyle bir talepte bulunacağını sanmıyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Eğer bu haber gerçekse bu yönetim adnan polatı geçmeyi bırak yüzyılın en beceriksiz en mal yönetimidir.Haber yalanda olabilir diyecem ama dursundan daha yalancısı olmadığından fotomaç fotospor bile olsa işin içinde dursuna nazaran biraz daha gerçekçidir diyorum.
 
Bu haber daha önce de çıktı beyler gerçek büyük ihtimalle. Selçuk değil sadece 3-5 kişi daha vardı ama bizim hainler reddetti.


-Tapatalk-
 
La yürüyün gidin :D Atmanında bir sınırı olur... Geçen sene verilen cezalara feveran ediyordu bu vatandaş. Aynı kaynaklar da rahatsızlığını dile getiriyordu. Sonra yönetim cezaları affetti yüklü cezadan kurtuldu.
 
Ulan hayatımda bu kadar lowlar sürüsü bir topluluk daha görmedim

Açıklamaya bak feda tarzı eylemlerin hem oyuncu hem de kulübü değersizleştireceğini söyleyerek reddettiği iddialar arasında.

Ulan anasını ağlattınız klübün değerinin feda yapmak mı değersizleştirecekmiş ....
 
Madem klüp batıyor transfer yapacak bile para yok indirsenize arkadaşım oyuncuların ücretlerini

Herkesten indirim talep et sorun çıkaran kim olursa olsun yolla gitsin anasını satayım

Yeri doldurulamayacak tek adam Muslera=>Oda ADAM zaten öyle param az geldi şöyle böyle diye bırakıp gitmez ...
 
Üst Alt