Semih için birkaç söz... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Semih için birkaç söz...


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacımız genç futbolcumuzu cesaretlendirmek, hata yapsa bile arkasında olduğumuzu bilmesini sağlamak, ona güvenen Sn. Fatih Terim 'i kutlamaktır.



Bunu yaparken genç futbolcuyu şımartmaya yönelik mesajlar atılmaması önemle rica olunur.



Cümleleriniz seçilerek Portal 'a konacak ve linki Semih 'e gönderilecektir.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Bir daha formayı kimseye verme . Hem Galatasaray'ın hem de A Milli Takımımızın vazgeçilmezi ol. Bunu yapabilirsin.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Semih, Galatasaray formasının değerini bil, her zaman en iyisini yapmaya çalış, kendini asla yeterli görme, ben oldum deme, eksiklerini bul, daha iyi olmaya çalış. Etrafındaki dostlarınızı, hayatının düzenini iyi seç.

Ondan sonra çık oyna, bazen iyi oynarsın, bazen hata yaparsın, bazen senin yaptığın bir hata, takımı mağlubiyete götürebilir, kupalardan edebilir. Ama sen çabalarsan, formanı terinle ıslatırsan, 50 bin kişi her zaman senin adını bağırır. Neden olmasın belki bir gün bir Avrupa Kupası da senin ellerinde yükselir.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Önünde olumlu örnekler de olumsuz örnekler de çok fazla. Bülent Korkmaz, Arda Turan hatta Sabri'yi örnek almak da senin elinde; Aydın'ı örnek almak da senin elinde.



Bence her Türk futbolcu mutlaka mutlaka Avrupa maçları seyretmeli. Sadece stoperleri izlese bile katacağı çok şey var. Taraftar senin arkanda.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Yeteneğin var ki Galatasaray takımındasın,taraftarlar olarak biz yanındayız.Aydın gibi sürekli genç Aydın kalabilirsin, Cem Sultan gibi diyardan diyara atılabilirsin yada bir Bülent Korkmaz olabilirsin o senin elinde Semih, senin elinde...
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Sana güvenimiz tam,umarım yıllardır sıkıntısını çektiğimiz yerli stoper eksikliğini senin sayende gideririz.Böyle devam et aslanım.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Yeteneğin var, ahlaklı olduğun zaten tartışılmaz, Galatasaray alt yapısından geldin. Bu özelliklerini çalışkanlığınla birleştir ve formayı kap. Hem kendini, hem de bizi mutlu et. Galatasaray taraftarının senin arkanda olduğunu unutma.
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Fatih Terim Ceyhun'u stoperde oynatır veya Çağlar'ı sol beke alıp stopere Hakan'ı koyar, hatta ve hatta maça saatler kala Eboue'yi stopere Serkan'ı sağ beke koyar diye düşünmüştüm. İlk olarak Fatih Hoca'yı tebrik etmek gerek Semih'e güvenerek oynattığı için.



Semih gerçekten yetenekleri belli bi oyuncu. Forumdaki neredeyse herkes ona güvendi ve her zaman stoper mevkiinde ilk 11de başlaması gerektiğini savundular. Bu maçla da kimseyi mahcup etmedi Semih. Serdar Aziz, Kemal Tokak gibi oyuncuları konuşmanın yanı sıra Semih'e daha çok güvenmeliyiz ve onun Galatasaray'ın değişmezlerinden olmasını sağlayacak desteği vermeliyiz. Tabi ki hata yapacaktır, ama önemli olan o hatalardan ders çıkarması. Kayseri maçında sadece savunma olarak faydalı oynamadı, takım atağa çıkarken güzel paslar vererek atağın temelinin sağlam olmasını sağladı. Ujfalusi ile de çok iyi anlaştılar. Semih daha çok tecrübe kazandıkça eminim Türkiye'nin sayılı stoperleri arasına girecektir. Futbolda artık takımlar defans hattından başlayarak atağa çıkıyor ve defanstaki oyuncuların pas yeteneklerinin iyi olması gerekli ve Semih'te de bu yetenek var. Defansif olarak güven veriyor, atağa çıkarken elinden geleni yapıyor. Ki Kayseri maçı bu sezonki ilk maçıydı. Hem de ilk 11'de başladı. Heyecanlıydı şüphesiz. Belki de hata yapmamak için birkaç kez topu ileri oynamak yerine Ujfalusi'ye göndermiş bile olabilir. Ama hata yapsa da, ki yapacaktır, onun arkasında durulmalı ve bu sezon sık sık görev verilmeli. Semih'e görev verilerek uzun yıllar defansif açıdan zorluklar yaşamayız. Kalemizde Muslera, stoper mevkiinde de Ujfalusi ve Semih varken daha az gol yiyeceğimizden eminim. :)
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Defansta bir 10 sene arkamıza bakmamak için sana ihtiyacımız var Semih. Ne olur çizgini bozma...
 
Cevap: Semih için birkaç söz...



Arda abini değil Bülent abini, Hasan abini örnek al. Özel hayatına dikkat et. Kendini fener medyasına malzeme yapma...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt