Semih: "İğne ile sahaya çıkabilirim hocam" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Semih: "İğne ile sahaya çıkabilirim hocam"


500


Galatasaray'ın stoperi Semih Kaya, Trabzonspor mücadelesi öncesi fedakarlık yapabileceğini Tudor'a iletti.


FutbolArena Özel - Sarı Kırmızılı takımda stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklar üzerine Semih Kaya fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi.

''SEN BANA BÜTÜN SEZON LAZIMSIN, RİSKE ATAMAM''

Gençlerbirliği maçı öncesinde de Hırvat Teknik adam ile görüşüp, "İğne ile sahaya çıkabilirim" diyen Semih Kaya'ya, Igor Tudor ‘'Sen bana bütün sezon lazımsın. Riske atamam'' yanıtını vermişti.

Ancak Trabzonspor maçı öncesinde Chedjou'nun sakatlığının sürmesi üzerine Semih Kaya, bugün Hırvat Teknik Adam ile bir kez daha görüştü.

Sağlık kurulu ve Tudor ile bir araya gelen Semih Kaya ‘'Trabzon'da oynamak istiyorum. İhtiyaç varsa her türlü fedakarlığa hazırım'' dedi.

Semih Kaya Trabzonspor maçı kadrosunda olacak mı?


Sağlık kurulu, ‘'Adelende küçük de olsa yırtık var'' dese de Semih Kaya "Bu yırtıkla ben sahaya çıkar, oynarım. İğne olup görev alırım. Daha kötü ne olabilir ki?" diye çıkıştı.

Semih Kaya, Trabzonspor maçının kadrosunda kesin olarak yer alacak. Tecrübeli stoperin ilk 11'de oynayıp oynamayacağına ise Tudor karar verecek.
 
Olm sen turp gibi olsan ne fayda ? Kaçırdığın adamları toplasan burdan Antartikaya yol olur... Sen bırak iğneyle sahaya çıkmayı iğneyle zıçmaya dahi gitme mazallah tuvalet yerine mutfağa zıçarsın sen ...
 
Gençlerbirliği maçı öncesinde de Hırvat Teknik adam ile görüşüp, "İğne ile sahaya çıkabilirim" diyen Semih Kaya'ya, Igor Tudor ‘'Sen bana bütün sezon lazımsın. Riske atamam'' yanıtını vermişti.

Duygulandiran anlar yasanmis.
 
Olum ne gerek var kendini zorlamaya filan dinlen işte

Mümkünse Chedju&Hakan'ıda al yanına iyice dinlenin mümkünse hiç çıkmayın sahaya

Çünki 26 gol yemiş isek Carole-Selçuk-Sarbi-Semih-Hakan-Chedju yüzündendir %90'ı bu kadarda eminim
 
Üst Alt