Semih Kaya: "Zorla kalmak için uğraşmam" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Semih Kaya: "Zorla kalmak için uğraşmam"


semih-kaya-19-5.jpg


Sparta Prag'a transferi kesinleşen Semih Kaya, Galatasaray'da kalmak için direnen bazı futbolculara laf attı.

Beklenen transfer gerçekleşti ve Galatasaraylı Semih Kaya, Sparta Prag ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı futbolcu bugün kamptan ayrılarak yeni takımının yolunu tutacak.

Çek kulübüyle yapılan görüşmeler sonrasında Semih'in bonservisi için Galatasaray'ın kasasına 2 milyon euro girecek, bonuslarla bu daha da yükselebilecek.

28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı kulüpten 1.8 milyon euro alırken, Sparta Prag'ın vereceği 1.5 milyon euroya razı oldu. Bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Galatasaray'dan alacağı paranın daha azına transfer olan Semih'in ise kendince sebepleri vardı.

Sarı-kırmızılı futbolcunun son dönemde taraftarın kendisine ve ailesine yönelik tepkilerden dolayı çok rahatsız olduğu, ayrılık kararında bunun önemli bir rol oynadığı bildirildi.

Semih Kaya, Sparta Prag'a transferiyle ilgili olarak yaptığı konuşmada da hedefinde bazı isimler vardı. "Beni başkalarına benzetmesinler" diyerek sözlerine başlayan oyuncunun, "Ben zorla kalmak için uğraşmam. Giderken de Galatasaray'ın menfaatlerine göre hareket ederim" diye konuştuğu ifade edildi.​
 
semih 28 mi olmuş ben hala 23 sanıyordum hadi 25 olabilitesi vardı da 28 ne yahu .Adam bizi ayakta uyutmuş
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
semih bey sizin anlamadığınız şu, yönetim o laf soktuğunuz adamı göndermek istedi ama taraftar izin vermedi sizi ise yönetim ne kadar elinde tutmak istesede taraftar gönderdi bu yüzden o laf attığınız kişi hep hatırlanacak ve siz unutulacaksınız.
 
Kac senedir A Takimda, gram ileri gitmedi, geri gitti.
Bu takimda oynama kabiliyeti olmayan adamlara, istenmedigim yerde durmam diyebilme sansini verenler utansin.
 
Vallah bu transfer döneminde giderse hele hele bize para kazandirarak giderse kendisine son haftalarda armut dedigim icin en samimi sekilde özür dilerim.
 
azına razı olmuş bedavadan para kazanıyodun zaten senelik 1.8 alıyordun ama takımda kalmak için kimlere ne yediriyordun belli değil her halukarda pragda daha fazla kazanırsın rahat ol ;)
 
Üst Alt