Semih Kaya'dan Veda Pozu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Semih Kaya'dan Veda Pozu!


596366667152d84f70b644db.jpg

Sparta Prag ile anlaşan Semih Kaya, antrenman sonunda Sarı-Kırmızılı ekibi takip eden basın mensupları ile bir araya gelerek veda etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sarı-kırmızılılar hazırlıklarını bu akşam ve yarın basına kapalı yapacakları idmanlar ile sürdürecek ve Çarşamba günü ise özel uçakla İsveç'in Östersunds takımıyla karşılaşmak üzere yola çıkacak.

Serhan TÜRK / Bratislava,(DHA)
 
Her ne kadar kızsak da Semih gerçek bir GALATASARAYLIDIR

Yolu açık olsun ve umarım ki orada çok başarılı olur
 
Semihi severim, hatta eski bir postumu up'ladiniz son günlerde buna dair. Bekledigim gelisimin 1/10'ini bile gösteremedi maalesef.

Yolu acik olsun, Galatasarayi bizim kadar sevdigine gercekten inandigim bir arkadasimiz ama gitmesi gerekiyordu ve gidiyor. Anlasilan para da kazandiracak helal olsun.

Az küfürümü yememistir sari ciyan.
 
Ujfaluji döneminde umutlandırmıştın lakin sonrasında utandırdın. İnsan olarak düzgün bir adamsın o konuda bir sıkıntımız yok lakin futbolcu olarak bir daha bu formayı giyememeni temenni ediyorum. Yolun açık olsun.
 
Helal olsun, sülük gibi yapışmadı ve para kazandırıp gitti. Burada mental olarak da bitmişti. Umarım Avrupa'da başarılı olur ve daha büyük kulüplere gider
 
Ujfa döneminde inanılmaz işler yapmıştı sonrası koca bir hüsran. Yolu açık olsun. Kendini geliştirmeyi başarırsın umarım.
 
Üst Alt