Semih Özsoy: "Bizi burda yenemiyorlar, yenemeyecekler!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Semih Özsoy: "Karşı takımın hocalarına cevap vermek benim işim değil ama bizim burada güzel anılarımız var dediğinde, başkanımızın yöneticilerimizin görevde olmadığı FETÖ iftiralarıyla aldıkları bir şampiyonluk var."

Semih Özsoy: "TV'de bazı dost diye bildiklerimiz Mehmet Topal üzerinden ikinci sarı kart yaygarası yaparken aynı durumu henüz 19. dakikada maçın gidişatını etkileyecek Belhanda'nın ikinci sarısı üzerinden neden yapamadı? Bunu neden konuşamıyorsunuz?"

Semih Özsoy: "Hakemin iyi maç yönetmediğine inanıyorum. Karşı takımın hocaları takımını değil ama maçı çok iyi yönettiler. Dost dediklerimizin televizyonda dediklerini de duyduk, keşke aynı kişiler Belhanda'nın da niye 2. sarı kartı almadığını gündeme getirselerdi."

Semih Özsoy: "Bizi burada yenemezler, yenemiyorlar ve yenemeyecekler."

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy: "Aynı şartlarda oynandığı takdirde çok rahat kazanabileceğimizi düşündüğümüz bir maçtı. Kendi evimizde galip gelememek üzüntü verici."
 
Birde anlamadığım şampiyon olunduğunda törende neden tupcusunden bu köpeklere kadar cevap verilmiyor ceza alma durumunda yok neden bu korkaklık
 
Bir insan bu kadar aptal olabilir mi?
'Bizi burda yenemediler yenemeyecekler' ne be angut herif ;D
Resmen kutlama yapmaya cıktılar. Ben böyle rakibimiz olduğu icin utanıyorum. Bu sene sampiyon olup arayı acmak lazım bunlarla muhattap olmamak lazım.
 
Bizim üzüldüğümüz noktanın bunları yenememek olduğunu düşünüyor beyin yoksunu.
Kendi pisliğinizde boğulacaksınız haberiniz yok.
Fener ola devam
 
Erman Toroğlu: "Açıklama yapan o Semih Özsoy, tahta alsın eline pozisyonlara baksın, eksi ve artı yazsın görsün ne olduğunu."
 
Üst Alt